Tag bandagist Installation

December 16

Tag bandagist Installation

Tag spær er strukturer bygget ved hjælp af en eller flere trekanter som en måde at gøre en stærk, billig tag. Installation af et tag bandagist er en arbejdskrævende opgave. Sætte sig op forkert kan forårsage lækager og svaghed i tag integritet og er en sikkerhedsrisiko. Vide, hvordan man korrekt installere en tag bandagist vil holde din struktur lyd.

Om spær

Tag spær styrke ligger i deres evne til at modstå lodret tryk. Tryk, siden af truss kan forårsage skader, herunder bøjer eller knækker. Når en bandagist er leveret til dit hjem fra tømmer værftet, Sørg for at lægge truss fladt på jorden. Ikke magert det mod en væg eller lægge noget tungt på toppen af det. Når flytter til Broramme altid flytter det i en lodret position. Ikke løfte det, således at det er vandret. Hvis du lægger en bandagist på et stort hjem, eller du har ikke nok hjælp til at flytte til Broramme ordentligt, kan du overveje at leje en kran til at løfte det på plads.

Markedsføring til Broramme

For at få den truss korrekt monteret på plads skal du markere cap plader over på dine vægge, der vil holde tag spær. Cap plader hjælp til at bære vægten af tag bandagist. Mål afstanden mellem spær og markere disse på cap plader. Starter ved kanten af den første cap plade og foranstaltning derfra. Når caps er mærket kan du løfte din bandagist på plads. Det er vigtigt at få de rigtige første gang til at forhindre, at remeasure en gang til Broramme løftes målinger.

For at få de spær korrekt placeret, løft den første truss på plads ved kanten af bygningen og bruge en bandage til at holde det på plads. At sætte en skinne i sted vil forhindre til Broramme falder på grund af vinden. Placer din anden bandagist i sted og tilføje en ås for at holde det understøttes. En ås er en vandret anbragt bestyrelse, der hjælper med at støtte tag vægt. Den første purlin vil være kort, omkring 8 fod, med længere Åse, 16 fod, bliver tilføjet til udgangen leddene, når alle spær er på plads. Tilføje tredje og frem spær, ved hjælp af et kort ås til tredje og en lang til den frem. Suppleant de lange Åse med kort dem på taget for den bedste strukturelle integritet. Fra toppen af tagdækning bør det være en lang ås, så kort, så længe, osv.

Hvis du ikke vil kunne placere resten af tagmateriale oven på spær at afslutte det off straks, foreslås det, at du tilføjer en midlertidig bandage knyttet til Åse at forhindre spær fra buckling. Fjerne disse midlertidige strukturer, når tagdækning er klar til at blive tilføjet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com