Tag bandagist problemer

April 5

Tag bandagist problemer

Tag spær kan spare penge, tid og hovedpine af at skulle finde komplekse tag vinkler, men som mange strukturelle elementer, de er ikke ufejlbarlige. Hvis din entreprenør vælger at installere tag spær, vil han give en kopi af dit hjems blueprints til en bandagist fabrikant, der vil prefabricate spær til at passe dit specifikke hus. Tag spær sprede vægten af taget til husets bærende point. Mens tag spær har nogle store fordele i forhold til stick indramning, er der også et par almindelige problemer.

Indvendige skader

Det første tegn, du kan have at der er noget galt med din spær er udseendet af revner på kanten af loftet eller en kløft mellem toppen af væggen og loftet. Disse problemer opstår, hvor loftet møder en indervæg. Ved hjælp af nye eller "grønne" tømmer kan forårsage spær til at bevæge sig som de tørre ud. Varme og fugtighed er også vigtige faktorer i skiftende spær.

Truss hævning

Tag spær indeholder understøttende bestyrelser, der strækker sig mellem den øverste akkord og bunden akkord til at opretholde tag belastningen. Desværre, træ, er et naturprodukt, vil bevæge sig når de udsættes for temperatursvingninger og fugtighed ændringer. Spær, designet til at spænde over bredden af huset, tillægger kun bærende point, mens resten af bandagist fri til at flytte. Som træ kontrakter, kan midten af bunden akkord løfte fra toppen af indvendige vægge.

Begrænset Attic plads

I modsætning til en pind-indrammet tag, der har en åben kvist, efterlade typiske tag spær ikke åbent loftsrum rum, som forhindrer de fleste former for remodeling i dette område. Hvis du vil installere en stort ovenlys eller konstruere et loft, du måske ikke kunne da skære igennem endnu et tag bandagist medlem vil garantien bandagist og kompromittere bærende integriteten af bandagist system.

Forebyggelse

Reduktion af varmetab i loftet kan reducere yderligere truss bevægelse. Varmen stiger, så installere loftsrum udluftninger til at trække ud varm luft. Spørg din entreprenør om installation af flydende gips hjørner, der tillader spær at hive uden sprængning loft gips. I nogle tilfælde kan du camouflage knæk ved at installere bred kroneformen omkring toppen af loftet. Hvis du skal skære igennem spær, kalde ingeniør for rådgivning om, hvordan man stabilisere de resterende truss medlemmer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com