Tag belysning ideer

December 8

Tag belysning ideer

Taget er undertiden et område, der er overset, når du installerer belysning. Der er imidlertid mange måder, at linjen tag kan bruges til at levere belysning, der er kreativ samt funktionelle. Gå rundt i dit hjem og overveje hvordan belysning fra tagterrassen kan forbedre den overordnede udseende og bremse appel af dit hjem samt bidrage til at gøre dit hjem sikkert for dig og din familie.

Sikkerhed belysning

Et hjem, der er godt tændte skaber en indbydende look til gæsterne og en uindbydende look for potentielle indbrudstyve. Du kan montere og installere projektører på taget i centrale områder at vise, at dit hjem er beskyttet og at sende kriminelle fra din ejendom. Bruge hjørne steder på taget som en guide til installation, begyndende med de hjørner, der grænser fortove og indkørsler. Tilføje bevægelsessensorer bundet til dit sikkerhedssystem så lysene tændes, når de registrerer bevægelse på fortove. Derudover lys tilbage inden for dit hjem, herunder gårdhave og bagdøre. Lys på taget vil være vanskeligt for dem med dårlige hensigter til at deaktivere.

Landskab og retningsbestemt belysning

Lys fra tag linjer kan anvendes kreativt at fremhæve landskabspleje i dit hjem. Mest landskabspleje belysning er placeret på jorden og rettet opad til at fremhæve de områder, hjem og haven. Men hvis du bruger tag linje som en yderligere stilling til belysning, kan du kaste belysning nedad for at fremhæve forskellige områder i din landskabsarkitektoniske. For eksempel, kan en oversvømmelse lys placeres på taget til at accent en statelig træ i din forhave eller at henlede opmærksomheden på en vand-funktionen, haven eller swimmingpool i din baghave.

Naturlig belysning

Belysning er ikke begrænset til apparater eller udvendige applikationer. Du kan bruge ovenlys til at lade solen i løbet af dagen og nyde stjernerne om natten. Dette er en god løsning til at lysne ovenpå værelser som et soveværelse eller et værelse til en office eller studio plads, der er lige under taget. Ved at installere ovenlys, kan du mindske afhængigheden af kunstige lys fra lamper og lysarmaturer og bringe i naturligt sollys.

Årstidens dekorativ belysning

Jul feriesæsonen er tid på året til at lyse op dit hus i stor stil. Hængende lys langs tag linjer gør et hjem ser alle pyntet ud til ferien. At sætte lys og tage dem ned kan dog være en akkord. En måde at komme rundt besværet er at installere permanent klip på taget, så du ikke behøver at gå gennem trinene til afstand og måle holdere til strenge af lys hver sæson. Du kan endda lyse op dit hjem for at fejre andre lejligheder som fødselsdage, baggård grill, indendørs parter og Independence Day festlighederne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com