Tag designmuligheder

October 3

Tag designmuligheder

Et tag gør en stor indvirkning på udformningen af en bygning eller et hus som helhed. Tagets udformning og materiale kan væsentligt gøre en forskel på husets udvendige udseende og arkitektur. Nogle fælles tag-typer er fladt tag, halvtag, gavl tag, A-frame tag og hip-tag.

Fladt tag

Det flade tag er de mest økonomiske stil tagdækning på grund af sin enkle konstruktion, som bruger spær støtte tag. Det flade tag, der har dårlig dræning, der anvendes på steder hvor der er lidt regn. Nogle kommercielle bygninger bruge flade tag til støtte for varme udstyr.

Halvtag

Halvtag er svarer til et fladt tag, bortset fra at det er skrå for at give bedre dræning. Ligner et fladt tag, halvtag er rentabelt at bygge sin enkelhed og minimale materiale. Halvtag kan konstrueres på en pitch, hæmmet kun af tagmaterialer.

Gavl tag

Gavl tag består af to skur tagene, der mødes på et vejkryds. Gavl tag er meget udbredt i husene og giver et traditionelt udseende. Gavl tag kan konstrueres på en pitch, så længe tagmateriale kan støtte den.

A-Frame tag

A-frame taget minder en gavl tag, bortset fra at A-frame tag også danner væggene i den øverste niveau af et hus eller en bygning. A-frame taget ligner bogstavet A, deraf navnet.

Hip tag

Hip-tag minder en gavl tag, bortset fra at det har fire sider i stedet for to. Skæringspunktet mellem tagene kaldes "hip". Dette er et dyrt stil tagdækning, fordi det bruger flere materialer og arbejdskraft til at konstruere. Men dette tag stil giver god dræning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com