Tag inspektion tjekliste i Ohio

November 22

Købe et hjem kan være en af de største køb, de fleste mennesker gør. For at være sikker på, at hjemmet du køber er i god stand, er en hjem inspektion stærkt anbefales. Mens der er ingen eksisterende hjem inspektion regulerende lovgivning i Ohio, er der uddannet professionel inspektører, der er medlemmer af det amerikanske samfund af hjem inspektører. Du kan også spørge din ejendomsmægler til at anbefale en inspektør.

Tagmateriale

Tagmateriale skal inspiceres for tegn på ældning, utætheder eller tegn på tidligere reparationer. Der bør være mere end tre lag af helvedesild. Den nuværende tag bør have en resterende levetid på mindst to år, ifølge FHA retningslinjer. Enhver løs helvedesild skal være sikret med tagdækning tjære.

Tagrender og nedløbsrør

Både tagrender og nedløbsrør skal være tilstrækkelig til at flytte vand fra grundlæggelsen af hjemmet. Splash blokke og tilstrækkelig udvidelser skal være på plads i slutningen af nedløbsrør.

Skorsten

Skorstenen skal være sikker, med regn og gnist arrester installeret på toppen. Enhver loose mursten og mørtel skal bemærkes igen.

Blinkende og ventilationskanaler

Alle metal flashing skal være i en tilfredsstillende tilstand og tilstrækkelig til at dække alle sømme i tagkonstruktionen. Ventilationskanaler skal være i stand og forseglet ordentligt for at forhindre fugt i at trænge ind i hjemmet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com