Tag stilarter af carporte

November 18

Tag stilarter af carporte

Carporte, én gang en tarvelig tilføjelse til low-end hjem, kommer nu i en række forskellige konfigurationer, tag stilarter og materialer, der giver mulighed for boligejere til både forskønne og øge værdien af deres egenskaber. I dag er næsten ethvert tag stil tilgængelige på et hjem også tilgængelig for en carport.

Konfigurationer

Carport tagene er tilgængelige i mange konfigurationer til de strukturelle og stil behov af en boligejer. Så de bedre svarer til linjerne i et hjem, kan en gavl eller Valmet tag bruges. En carport tag kan være højfrekvent eller flad. Carporte kan støttes med en eller flere stillinger, med indlæg eller indlæg bærer hele byrden, eller en tilstødende struktur kan bære alle eller en del af belastning at tilbyde flere parkering og opbevaring rum og/eller lethed af post. Fritstående konfigurationer omfatter A-frames. Økonomiske muligheder omfatter en pergola. Carporte kan være funktion ingen vægge, eller kan være lukket med en fuld væg eller gitter arbejde på en flere sider. Typisk, en carport ikke er lukket på alle fire sider. En - eller to-bil carporte Tilføj til valg.

Tag stilarter

Den mest almindelige stil af carport er skillion taget (også kendt som et halvtag)---klassiske, flad eller skrå tag, der er en tilføjelse til en eksisterende hjem eller struktur, og som er understøttet af to eller flere polakker. Arch og semi-arch, cantilever, W- og fladskærm, trug, gavl og hollandske gavl tag er alle tilgængelige og økonomisk som carport tag muligheder. Med så mange carport tag valgmuligheder anvendelig, stil af tag ønsket af egenskaben ejer kan bestemme konfiguration nødvendig, og vice versa. For eksempel, kan en carport tag bruge en cantilever konstruktion med en højfrekvent, flade eller tønde hvælving design. En pergola stil struktur med et gitter tag tilbyder mindre beskyttelse fra elementerne, men mere sollys, ventilation og stil struktur.

Materialer

Ikke længere er boligejere interesseret i en carport, begrænset til bølgepap tin slog på toppen af two-by-fours. Behandlede tømmer, vinyl, aluminium, stål, tin, mursten og Glasfiber er muligheder. Den geografiske placering af en carport vil påvirke materielle hensyn, baseret på både de året rundt vejrforhold (fugtighed, vind, varme og sne) forventede, og eventuelle lokale zoneinddeling love.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com