Tag struktur typer for bærende vægge

January 24

Tag struktur typer for bærende vægge

Væggene ikke blot vedlægge en bygning og adskille det fra ydersiden; de også holde op bygningens tag og holde det går ned ned til gulvet nedenfor. Nogle vægge i en struktur bære mere af ansvaret for at holde taget vejrs end andre. Disse vægge kaldes bærende vægge, og at vide, hvilke af dem de er er vigtige, når du er ved at indlede en remodeling projekt, der kunne kræve fjernelse af vægge.

Bærende vægge

Bærende vægge er disse vægge i en struktur, der støtter vægten af struktur over dem og overføre denne vægtbelastning nedad til strukturen nedenfor og i sidste ende til jorden. Bærende vægge kan være udvendige eller indvendige vægge. Placeringen af bærende vægge er vigtig for den strukturelle integritet af bygningen, og fjernelse eller ændring af bærende vægge under renovering skal gøres korrekt for at undgå at kompromittere sikkerheden og stabiliteten i bygningen.

Gavl tag

En gavl tag er et tag, der skråner nedad fra en central højderyg til en bygnings ydervægge på to sider; på de andre to sider afslutter taget i en flad trekantede gavl. I denne tag design er de udvendige vægge som tagets skrånende spær hvile bærende vægge. Selv om de ikke bærer fuld vægtbelastning af taget, gavl enden vægge er også typisk indlæse forsynet med, og en indervæg kører parallelt til tagryggen i midten af bygningen ofte bærer en belastning fra højderyggen.

Hip tagene

Et hofte tag er et tag, hvor taget skråner opad fra alle fire udvendige vægge til at mødes ved en central højderyg. Der er ingen gavle på en bygning med en hofte tag. I hip tag designs støtte alle fire udvendige vægge enderne af tag spær, så alle ydervægge bære en vægtbelastning fra tag over dem. Bærende vægge kan også støtte tag, som de gør i gavl tag designs.

Tag spær

Manipuleret tag bandagist systemer kan være designet til at eliminere behovet for bærende vægge eller ændre, hvor de bærende vægge er placeret. For eksempel, kan en gavl afslutning bandagist være udformet med støtte medlemmer, der overfører tag vægt indlæse udad til sidevæggene, så gavlen direkte under det at have pauser eller åbninger i det, der ellers ville være umuligt. I andre tilfælde spær med større end normal spær medlemmer, kaldet bjælke spær, er konstrueret til at overføre deres belastning udad, så at ingen indvendige bærende væg er nødvendig under dem; de bruges ofte når vinkelrette tag linjer skærer hinanden.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com