Tage sig af lilla blade vender gul

April 9

Hvis din lilla blade gulfarvning, kunne det være forårsaget af flere faktorer. Kemiske ukrudt mordere er en almindelig årsag til gulfarvning bladene. Svampe eller bakterielle infektioner kan også være ansvarlig. Nogle af disse problemer er uhelbredelig, og det er bedst at grave planten og brænde det før infektionen spreder. Andre problemer kan behandles med en lille beskæring eller forhindret med lidt planlægning.

Svampeinfektion

Dine gulfarvning problem kan være forårsaget af en svampeinfektion. Svampeinfektion Verticillium visnesyge forårsager blade til at miste deres glans tekstur, drej bleg og visner, ifølge John L. Fiala "syrener: slægten Syringa." Hvis dette er tilfældet, vises ingen andre symptomer før visnen begynder. Hvis du skærer ind i barken, kan du se, hvis en infektion er til stede. Hvis du finder en, er der meget lidt, der kan gøres. Anlægget vil sandsynligvis dø, og infektionen er smitsom, så det kunne dræbe alle din lilla buske og andre planter. For at forhindre dette, grave hele planten og brænde den. Ikke genplante noget i jorden, som Verticillium visnesyge er en jord-født virus.

Kemiske ukrudt mordere

En mere almindelig årsag til bladet gulning i syrener er eksponering for skadelige kemikalier. Nogle ukrudt mordere kunne er uskadelige for de første par år, men opbygge i jorden og begynde at skade dine planter. Din blade vil blive mindre og mere krøllet, og vokse gul eller hvid. Når dit anlæg er påvirket af ukrudt mordere, er der ingen kur. Det vil sygner hen og dør. Det er bedst at lære fra tragedien ved at undgå ukrudt mordere, hvis det er muligt. Hvis du skal bruge dem, følge produktet anvisninger omhyggeligt. Høre lokale arboretum eller park tilsynsførende for rådgivning om hvilke ukrudt mordere er sikkert i dit område.

Andre årsager

Selvom meget ualmindeligt, kan andre bakterielle sygdomme forårsage din lilla blade til gul. Bakteriel Blight og Phythophthora Blight generelt forårsage et blad at vende brun eller sort, men i de tidlige stadier, det kan kun vises misfarvede. Begge af disse blysenes kan behandles med omhyggelig beskæring. Trim de berørte stilke og grene til at forhindre pest breder sig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com