Tagrende dræning indstillinger

April 25

Tagrende dræning indstillinger

Tagrender indsamle nedbør fra taget af et hjem eller en bygning, afleder det fra strukturen og ned i et afløb. Hvor vandet går efter det er drænet, afhænger af indstillingen gennemført rendestenen dræning. Ifølge Ask Builder kan hjemmeside, under kraftig regn tagrender frigive hundredvis af gallons af vand i timen fra afløbet tud og på jorden nedenfor. Afhængigt af placeringen af tagrenden kan oversvømme haver, sættetid græsplæner og vaske væk indkørsel grus.

Fransk afløb

En fransk afløb eller en trench afløb er en fælles valg til tagrende dræning. Den franske afløb består af en grøft gravet i jorden fører fra rendestenen, lede vand ind i en mere attraktiv beliggenhed. Fransk afløb kan være så simpelt som en lille snavs grøft eller så komplekst som en cement foret dræning vej. Den enkleste måde at opbygge en fransk afløb er at grave en grøft 4 inches i bredden og 5 inches i dybde fører fra tagrenden. Næste, linje bunden af renden med to inches af medium størrelse grus at forhindre erosion. Disse enkle trin opretter en effektiv fransk afløb, lede vandet væk fra gården og ind i en ordentlig dræning område.

Splash blok

En splash blok er en rock, fliser eller slab af beton, der sidder under afløbet til effektivt at absorbere virkningen og spredt ud kloakering. Splash blokke er godt for tagrender, at opleve lys til medium nedbør. Splash blok forhindrer vandet i at udhule dybe sprækker i jorden ved anslaget og spreder vandet flyde, før det kommer i kontakt med jorden. Installere en splash blok kan være så simpelt som at placere en stor sten under tagrenden eller så kompliceret som om en betonplade. Den nemmeste og mest effektive måde at installere en splash bock er at købe en stor flise mindst 12 inches i bredden og Placer den under tagrenden downspout. Flisen vil absorbere virkningen af vandet og kan installeres i mindre end et minuts tid.

Underjordiske rør

En underjordisk rør kan installeres for at lede vandet væk fra rendestenen downspout. Dette er ideel til områder, der oplever kraftig regn. En underjordisk dræne løber fra rendestenen ud til en ønskelig område for vand til afløb. Den mest almindelige metode til installation af et underjordisk afløb er at knytte et stykke af store plastslanger til sidst på skrabegangen. Grave en grøft der er 3 inches højere end det højeste punkt af den plastslanger og placere røret inde. Dække plastslanger med snavs eller grus til at forhindre det i at blive forstyrret. Dette er måske den længste varig og mest effektive rendestenen dræning indstilling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com