Tagrende dræning & skader

August 15

Tagrende dræning & skader

Januar 2010 artikel i "Chicago Tribune" kalder tagrender "et nødvendigt onde." I efteråret blokerer kviste og blade ofte regnvand afløb; i vinter, kan sne og is skabe ravage på tagrende systemer. Ved at forstå formålet med en tagrende, installere det korrekt og inspicere det visuelt på en regelmæssig basis, husejere kan undgå kostbare reparationer og hjælp rendestenen tjene sin funktion: at bære regnvand fra en bygning.

Funktioner

Ifølge amerikanske regn tagrende Institute, en hjemmeside dedikeret til at uddanne boligejere om tagrender, kommer de fleste tagrender i 5 - og 6-tommer "k" eller kasseform. Gjort almindeligt af vinyl, men fås også i aluminium, stål, kobber eller træ, tagrender er tilgængelige i forskellige sporvidder og problemfri eller ledhejseporte stilarter. En tagrende flugter med bygningens---tag, men er meget lidt skrå--- og sender regnvand og sne gennem nedløbsrør og ind i en storm kloak eller andre afløb.

Skader

Skader på tagrender resulterer ofte i vandskader til et hus, forårsager en utæt tag, våd kælder eller krybekælder og endda knækkede fortove. Og amerikanske regn tagrende Institut bemærker, at potentielle skader ikke ende der: vand peeling paint, korroderer træ, danner mug og vandpytter og kan synke eller hæve indkørsler. Stående vand er grobund for myg og kan lægge for meget vægt på tagrender, får det til at hænge eller løsne negle og pigge, der holde tagrenden op. Våd træværk tiltrækker termitter.

Vedligeholdelse

Lyd hjem Resource Center, en online consumer guide, anbefaler, at tagrender efterses hvert år under kraftig regn til at kontrollere for lækager. KR. regn tagrende Institut siger at tjekke for rust, korrosion, buler og sagging, som mangler, løs eller bøjet bøjler eller pigge. Institut tyder også på rengøring tagrender mindst to gange om året. Sne vagter på stejle og metal tagene holde sne og is fra glidende fra tagene på jorden, skadelige tagrender undervejs. Leaf beskyttelsessystemer tilbyder en måde at minimere snavs.

Advarsel

"Chicago Tribune" fraråder hælde kogende vand over en tagrende til at smelte isen. Selv kogende vand kan slå koldt og tilføje til oprustning, og hvis is og vand ender under helvedesild og i soffits, de kan briste fittings.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com