Talsmanden oplysninger ned

November 12

Dundyner menes at tilbyde den højeste kvalitet til rådighed i sengetøj. Lavet af blød under fjerene af gæs eller ænder, dundyner give fremragende isolering for supreme varme og komfort.

Byggemetoder

De fleste dyner er konstrueret ved hjælp af boksen eller quiltet teknikker, der opretter kanaler inden for materialerne, der er fyldt med ned. Byggemetoder skal forhindre ned fra skiftende og bevare åndbarhed, der tillader fugt at fordampe gennem stoffet.

Ratings

Fyld magt afspejler plads 1 ounce af ned vil tage. Disse vurderinger er vigtige faktorer at overveje, da højere ratings fra 600 til 700 er fantastisk til kolde temperaturer, mens 400-500 ratings arbejde bedst til varmere regioner.

Typer

Gås fjer er dyrere end ænder fjer, og produkter med bedre byggemetoder, materialer og højere tråd tæller omkostninger mere end traditionelle sengetøj.

Overvejelser

Personer, der er allergiske over for ned fjer og støv molekyler bør overveje at købe syntetiske materialer og bruge en dyne cover eller andre beskyttende materiale til blok snavs, støv og mug sporer.

Pleje

Da de fleste dyner sidst i 20 år, kigge efter produkter med en kvalitet garanti. Luft Talsmanden ud før du bruger det og hver tre måneder bagefter. Vask pr. Talsmanden pr fabrikantens anvisninger til at forhindre, at tømme garantien og opbevar det i en lufttæt beholder i løbet af lavsæsonen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com