Tape fjernelse fra nymalede vægge

October 8

Før du maler et værelse, skal du placere tape på væggene for at undgå uheld maleri trim arbejde, windows eller lofter. At fjerne tapen fra de nymalede vægge kan synes som en let opgave, men båndet behov fjernet korrekt for at beskytte væggene. At fjerne tapen for sent kan ødelægge malingen, mens fjerne tapen forkert kan få det til at bryde eller efterlade et klæbende lim.

Tidsramme

Efter belægning en væg med frisk maling, du tror måske, at dit arbejde er færdig. Men båndet, som du har anvendt på væggene behov fjernes hurtigt efter påføring af maling. Forlader båndet på væggene kan forårsage malingen til at tørre på båndet. Når du fjerner tapen efter malingen tørrer, kan det rive eller rip. Hvis du skal anvende en anden frakke af maling, skal du anvende den maler tape på væggen igen.

Tape fjernelse

At fjerne malere tape fra væggen kan synes enkelt, men båndet kan efterlade limrester eller rive som du fjerner den. Når du er klar til at fjerne det, starter i den ene ende af båndet og forsigtigt løfte det ud af væggen. 3M anbefaler trække på bånd med en 90-graders vinkel til at forhindre limen klistrer til væggen. Undgå at trække båndet for hurtigt eller for langsomt. Fortsæt med trække på båndet, før du fjerner det fra væggen og derefter smide det i skraldespanden.

Fjern Tape klæbemiddel

Når du fjerner tapen fra væggen, kan selvklæbende tape forblive bag. Når du opdager en lille mængde lim, gnide på det med fingeren til at danne en kugle, som du kan tørre af væggen med fugtig vaskeklud. Tape, der efterlader en stor mængde af limen vil kræve mineral spiritus eller et barberblad til at fjerne. Dæmpe en bomuld bolden eller bomuldsklud med kemikaliet og tørre det over klæbemiddel til at opløse den. Når stædig selvklæbende forbliver på væggen, skal du skrabe det ud med et barberblad omhyggeligt for at forhindre skade den nymalede væg.

Tips

Temperaturen i rummet kan påvirke hvor meget selvklæbende forbliver bag. Tapen fjernes bedst fra vægge ved stuetemperatur, men temperaturer over 120 grader Fahrenheit eller mindre end 60 F kan forårsage rester forbliver på mure. Har nogen hjælpe dig med at fjerne båndet, som du male væggene. Når du er færdig med en del af rum, kan personen fjerne båndet så det ikke tørre væg. Læs mineral spiritus anvisninger omhyggeligt, så du bruger produktet omhyggeligt. Undgå at anvende det over malingen, fordi det kan fjerne maling fra væggen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com