Tapet ideer til en spisestue

June 16

Spisestuen er normalt en open-afstand område. I stedet for at male væggene, kan du vælge tapetmønstre. Typen mønster vil afhænge af indretning farver og et spørgsmål om personlig præference. Et par tapet ideer kan hjælpe dig med at beslutte eller måske endda gnist en helt separat tanken om din egen.

Tapet

Tapet er typisk fremstillet i akryl eller vinyl-baserede materialer, som gør det holdbart, forholdsvis let at rengøre og langtidsholdbare. Tapet kan nemt tilføje en tilpassede udseende til din spisestue i form af de mange mønstre, der er tilgængelige. Forskellige typer af overflader og teksturer kan genskabes ved hjælp af tapet.

Farveskemaer

Hvis din stue eller køkken er en del af et åbent rum, skal du vælge en baggrund for spisestuen, der blander farverne i de andre rum i dit hus. For eksempel, hvis din stue er en off-white farve og køkkenet er brændt orange, Vælg en tapet mønster med farver, der passer til både køkken og stue til at blande hele gulvarealet med en centraliseret farveskema samtidig give spisestuen en uafhængig føler fra malede vægge.

Par møbler med tapet

Par tapet og møbler til et centralt tema i stuen. Hvis dit værelse er i nærheden af et vindue eller en dør, der modtager masser af naturligt sollys, spille det til din fordel. En lys farvet eller bleget spisestue sæt vil gå godt med lyse pastel mønstre af dit valg, der taler til hjertet af din personlighed. Flere lille spisestue accenter, som et maleri eller uret, kan gå en lang vej mod udsmykning tapet plads og blande det med din dining room møbler.

Tekstur og accenter

Tapet kommer i en bred vifte af teksturer, der kan imødekomme dine praktiske og dekorative. Teksturer kan omfatte en glat, skinnende eller flad glans finish eller endda stof-følelse er færdig. En anden idé til din spisestue er at tilføje en accent væg. I stedet for at dække hele rummet i tapet, skal du vælge den længste væg i rummet, helst bag bordet, og dække det med et mønster af dit valg. Når du er i tvivl, skal du vælge et mønster, der passer til din livsstil og personlighed ved at lade tapetet siger noget om dig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com