Tapet instruktioner

March 14

Hængende tapet er en skræmmende opgave, der kan ende tragisk, hvis de rette fremgangsmåde ikke er fulgt. Ujævn tapet vil straks give dit værelse en funhouse look, der kan gøre du føler dig ubalanceret og utilpas. Men med ordentlig forberedelse, omhu og sans for detaljer, færdiggøre perfekt tapet jobbet er godt inden for din rækkevidde.

Forberede væggene

Ordentligt forberedt vægge er afgørende for en ren og attraktive wallpapering job. Begynder ved at fjerne alle tidligere tapet fra væggene med sæbe og vand. Hvis væggene er malet, skal du angive en våd svamp mod væggen i ca. 30 sekunder. Hvis en hel del maling kommer ud med på svamp, skal du skrubbe væggene med sæbe og vand. Snavs, snavs, skrammer og handprints bør være skrubbes fra væggene. Fjern skifte plade og outlet dækker i hele lokalet. Skan vægge for huller eller buler. Fylde disse, før du begynder, Tapetsering så at du har en helt glat overflade til at arbejde med. Hvis du planlægger at male træværk eller loft, gøre dette før du Tapetsering rummet og give malingen masser af tid til at tørre.

Bestemme dit udgangspunkt

Tapet med en stor, fed mønster bør indledes i midten af rummets vigtigste væg, eller ved siden af et andet knudepunkt som en pejs. Den dominerende mønster bør være niveau med midten af væggen. Hvis du bruger en mindre, mere subtile mønster, bør du begynde papir ved siden af en dør eller et vindue. Bruge en plan og blyant til at markere en glat horisontal linje hvor din første strimmel af tapet vil lægge. Hvis du centrering et mønster på væggen, markere midten af mur. Tillade en halv tomme, for en tomme af ekstra papir i hjørnerne, så papiret kan udvide forbi hjørnet. Forlade to inches af papir på toppen af væggen.

Pasta og papir

Med prepasted papir, kan du blot passere papir gennem en særlig tapet trug til netop dette formål at aktivere limen. Hvis du anvender din egen pasta, lægge papiret på en glat flad arbejdsoverflade. Anvende pasta til bagsiden af papiret med en maling rulle. Fold den indsatte papir i halvdelen, så de indsatte sider står over for hinanden. Ikke krølle i midten af papir. Lad papiret sat i omkring fem minutter før du anvender det til væggen.

Når papiret er klar, drapere det over din arm med de indsatte sider står over for hinanden. Bære det på væggen og omhyggeligt udfolde det. Begynde at anvende tapet fra toppen af muren og arbejde din vej ned. Følge den linje, du markerede på væggen meget omhyggeligt for at sikre, at papiret er lige. Når papiret er blevet anvendt på væggen, skal du bruge en glattere forsigtigt fjerne enhver folder eller bobler fra papiret.

Trim tapet pænt på toppen og bunden af væggen. Hold en spartel til kanten af papiret og bruge et skarpt barberblad til at fjerne det overskydende papir. Hænge efterfølgende strimler af tapet, så sømmene pænt butt op mod hinanden og mønsteret passer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com