Tapet Remover opskrift

April 18

Du kan nemt fjerne gammelt tapet ved hjælp af elementer, du sikkert allerede har i dit hus. Her er et par opskrifter.

Varmt vand

Nogle mennesker sværger ved blot ved hjælp af meget varmt vand og lade det trække et par minutter. Hvis tapetet blev sat op relativt nylig, er chancer limen bruges er vandbaseret og varmt vand vil være i stand til at opløse den.

Eddike

Eddike er en sur og kan bruges til at fjerne klæbemidler. Når du arbejder med eddike, anbefales det, at du bære handsker for at undgå skader på din hud.

For at gøre en eddike til at fjerne tapet, bland lige dele hvid eddike og varmt vand i en sprayflaske (det er vigtigt, at det er hvid eddike og varmt vand), gælder for tapet og lad det i blød i et par minutter. Efter et par minutter, bør du kunne skrælle tapet fra toppen ned, hvis du arbejder langsomt og støt. Spray igen hvis det er nødvendigt.

Ammoniak

Som eddike er ammoniak en syre, som kan opløse gamle klæbemidler. Det anbefales også, at du tage nogle forholdsregler med ammoniak, som iført handsker og bruger det kun i et velventileret rum.

For at gøre ammoniakopløsning, Bland 1 del ammoniak med 4 dele af varmt vand i en spand. Generøst gælde tapet med en svamp eller klud, arbejder i små sektioner. Lad det i blød i omkring et minut, og derefter skræl papir væk.

Skyllemiddel

Flydende skyllemiddel kan hjælpe løsne gamle klæbestoffer og tapet. Denne metode kan få en lidt rodet, så det er bedst at dække gulvet under hvor du arbejder for at undgå pletter og ekstra oprydning.

For at gøre et stof skyllemiddel løsning, Bland 1 del skyllemiddel og 3 eller 4 dele vand i en sprayflaske. Sprøjte det generøst på papiret, tillade lægges i blød i et par minutter og derefter begynde at skrælle papir væk.

Du kan også tilføje opvaskemaskine vaskemiddel til et stof skyllemiddel opklaring hen til forøge den opløsende effekt.

Tips

Nogle typer af lim vil skal du bruge en skraber, selv med en god hjemmelavet tapet fjernelse løsning. Tykke eller ikke-porøs tapet bliver nødt til at blive scoret før du anvender nogen af disse blandinger. Der er flere værktøjer tilgængelige på isenkræmmere at score papiret. Du kan også have nogle stumper tilovers når du er færdig, kan der nemt blive fjernet med en skraber eller sandpapir.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com