Tapet Remover Tips

December 19

At fjerne tapet kan være en kedelig og udmattende akkord. Hvis du er heldig, tapet kan være tør strippet, vil hvilket betyder, at det skræl nemt. De fleste vinyl-belagt tapet vil skrælle, efterlader et papir opbakning bag. Hvis dette ikke er tilfældet, er der flere fjernelse teknikker, der hvis udnyttede korrekt, kan gøre job meget lettere.

Dampskibe

Store, komplekse opgaver kan kræve brug af en damper. Tapet dampskibe kan købt eller lejet hos din lokale hjem forbedring butik. Være meget forsigtig, når du bruger en damper; Det er nemt at få brændt af damp eller varmt vand, der drypper fra maskinen. Bære handsker og dække alle eksponeret hud for at undgå forbrændinger. Forbered dit arbejdsområde ved at sprede ud drop klude eller plast på gulvet for at fange de faldende tapet.

Hvis du vil bruge en damper, fylde det med vand og vente, indtil den varmer helt. Når enheden er klar, starter på toppen af muren og holde kogeplade vedhæftet fil mod tapet. Når området af tapet er tilstrækkeligt blødgjort, flytte kogeplade til den næste spot og Skrab ud blødgjort tapet med et tapet skraber. Tapet rester skal falde på din beskyttende gulvbelægninger. Husk at bruge en hånd til at skrabe, mens anden hånden holder damperen mod det næste område. Sørg for at teste et lille område af væggen først. Dampskibe fungerer godt på gips men kan undertiden skade drywall eller gamle, porøse vægge.

Hjemmelavede løsninger

Tilføje 1-2 kopper af flydende skyllemiddel til en spand varmt vand. Brug en svamp eller sprøjte og anvende løsningen på væggen, før papiret er fuldt mættet. Start fra toppen og arbejde din vej ned. Papiret bør løsne nok til at begynde at skrabe. Nogle eksperter siger, at tilføje eddike til løsningen øger dets effektivitet. Igen, være sikker på at dække dit gulv for at beskytte det fra drypper.

Tapet hårfjerning produkter

Din lokale hjem forbedring butik lagre mange produkter beregnet til at gøre jobbet for at fjerne tapet lidt lettere. Begynde ved at vælge en tapet perforator. Denne handy værktøj punkterer små huller i tapet, så en remover løsning vil trænge ind i tapet. Næste, finde et remover produkt som Dif, hvilket er en flydende gel. Det kan være sponged, malet eller sprøjtes på væggen. Rullende det er den anbefalede metode.

Baggrund fjernelse plader er også tilgængelige. Bare sættetid ark i varmt vand og bland med remover løsning. Arkene anvendes til væggen og løsningen opsuger ind i papir, opløse tapet pasta. Vær sikker på at Læs alle retninger og følge instruktionerne omhyggeligt på uanset hvilket produkt du køber.

Professionel hjælp

Når alt andet fejler, eller hvis du er bange for du vil skade væggen, søge professionel bistand. Baggrund fjernelse er hårdt arbejde, og i nogle tilfælde bør overlades til eksperterne. Kig i din telefonbog eller Søg på internettet under professionel tapet bøjler i dit område. Din lokale hjem forbedring butik kan også have ressourcer til rådighed til at guide dig i din søgen efter den bedste mulige metode til tapet fjernelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com