Tapetsering teknikker

September 28

Tapetsering teknikker

Mens maleriet er en nem måde at tilføje farve til et værelse, er Tapetsering normalt en mere effektiv vægbeklædning metode når tilføjer et mønster eller tekstur at væggene er at foretrække. Nogle boligejere er tilbageholdende med at sætte tapet, men fordi de mener, at det er et vanskeligt og tidskrævende projekt. Mens Tapetsering et værelse kræver tid og tålmodighed, er der flere teknikker, der kan hjælpe dig med at fuldføre processen mere effektivt for at opnå en pæn, poleret look for dine vægge.

Planlægge dit Layout omhyggeligt

Før du anvender din tapet, planlægge dit layout omhyggeligt. Vælg et hjørne i nærheden af rummets dør eller en anden inconspicuous spot til at begynde, som et område over et vindue, fordi nogen områder, hvor banerne ikke line op korrekt vil være bedre skjult. Hvis du skal begynde i et område, der er mere iøjnefaldende, kan du tegne en lodret referencelinje. Hold din rulle tapet op til stedet hvor du planlægger at begynde og markere på væggen omkring en halv tomme kortere end den papirbredde. Bruge en kridtstreg eller plan for at skabe en referencelinje, så du ved hvordan man justere papiret, når du begynder at anvende den.

Book din tapet

For at sikre, at din tapet overholder jævnt, er det vigtigt at give papiret nok tid til at absorbere tapet pastaen og slappe nok for korrekt anvendelse. Den teknik, der giver mulighed for denne proces skal finde sted er kendt som booking. Anvende pasta til bagsiden af et ark af tapet og fold den indsatte side tilbage på sig selv, så de øverste og nederste enderne til at mødes i midten. Sørge for at sikre, at alle papirets kanter er linet op korrekt. Der er papiret afsat til den anbefalede tid på den tapet etiketten for at sikre, at papiret har tid til at absorbere pasta. Mængden af tid, der kræves kan variere baseret på den baggrund materiale. Typisk, vinyl coated papirer kræver mere tid end ubestrøget tapet.

Tuck og Trim

Når du anvender tapet, skal du arbejde omhyggeligt for at sikre, at arkene er justeret korrekt. Når du når toppen af loftet, skal du putte og Beskær papiret, så det passer pænt på plads. Brug en glat papir til at guffe tapet i hjørnet hvor muren opfylder loftet. Arbejde papir glattere på tværs af væggen oppefra og ned. Skubbe en tape kniv i sømmen mellem væg og loft og skub en barberkniv ovenfor kniv til at skære væk overskydende papir. Tage din tid, vekslende mellem flytning kniv langs sømmen og skære det overskydende papir.

Sømmene er færdig

At sikre, at sømmene på din tapet er lukket er et vigtigt skridt i at sikre, at dine vægge har en glat, færdigt look. Brug et søm roller til at glide over de områder, hvor strimler af papir mødes, så kanterne er fladtrykt. Tryk mod sømme med dine fingerspidser til at lukke dem, og bruge seam rulle hen over sømmen en anden gang for at holde dem låst.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com