Tarantel edderkopper i Colorado

January 22

Tarantel edderkopper i Colorado

Colorado vrimler med vilde dyr såsom fugle, pattedyr og insekter. Flere typer af tarantel edderkopper også bor i Colorado. Selv om nogle mennesker er bange for edderkopper (Araknofobi), kan studerer tarantulas lære om Colorados økosystemer og mulighed for i feltet forskningsmuligheder. Derudover kan en undersøgelse af Colorado's tarantulas tilføje dybde til litteratur og selv lære dig om det "Kryb", der gør deres hjem i haven.

Variation

Colorado State University har fastslået, at mindst tre og så mange som fem arter af tarantulas gøre deres hjem i Centennial staten. Disse omfatter Oklahoma brun tarantel (Aphonopelma hentzi), chokoladebrun (Aphonopelma echinum) og Aphonopelma vogelae tarantula, som mangler et fælles navn. Selvom disse edderkopper variere lidt i farve og størrelse, er mange af deres egenskaber ens. Selv om folk ofte fejl wolf spider (Lycosidae) for en tarantula, ifølge Colorado State University, tilhører de en anden slægt.

Reproduktion

Tarantulas i Colorado tendens til at gengive i juni. Først, de kvindelige lægger æg i en vævet silke kurv, så dækker kurv med endnu et lag af silke. Hunnen lægger derefter æg sæk ind i en hule. Baby edderkopper klækkes efter to måneder, modning helt efter syv til 12 år, ifølge Colorado State University.

Rovdyr og byttedyr

Tarantulas spiller en vigtig rolle i Colorados økosystem, preying på visse insekter og bukke under for prædation af andre dyr. En type af hveps kaldet Tarantula hawk bruger f.eks edderkoppen som en shell for sine æg. Først hvepsen lammer spider og derefter lægger æg på det. Efter klækning, larver foder på den lammede tarantula. For fødevarer jage Colorado tarantulas i mørke, ved hjælp af hugtænder for at dræbe deres bytte. Generelt, tarantulas ikke rejse langt for at jage, men i stedet lever af insekter, såsom biller, der passerer deres huler.

Forsvar

Som komplekse skabninger bruge tarantulas flere forsvar mod angreb, hvad enten disse angreb kommer fra rovdyr eller mennesker. For eksempel, besidder de lille hår over deres underliv, at de kan smide i en kamp; disse hår irritere huden. Derudover kan tarantulas bide Når truet, selvom deres venom ikke påvirker mennesker mere end et bistik, ifølge webstedet Spider myter. Faktisk gør sikkerhed som mennesker kan håndtere tarantulas dem attraktive specialeffekter producenter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com