Tavle maling regler

June 20

Tavle maling kan bruges til at male en række ting, og når tør, kan være skrevet med kridt og derefter slettet igen og igen. Væggene er populære overflader til at male med tavle maling, men du kan også male alt fra bordplader til billedrammer at tillade foranderlige mønstre ved hjælp af kridt. Hvis du ønsker at male med tavle maling, lære reglerne at gøre så korrekt og sikkert kan hjælpe dig med at få en tavle finish på ethvert projekt.

Ren overflade

Begynde med en ren overflade, når du bruger tavle maling. Tør ned overfladen med en all-purpose løsning eller hvid eddike til at rense det af snavs, snavs eller støv. Hvis du har nogen vanskelige pletter, kan du bruge sandpapir til at slibe dem væk.

Fjerne finish

Hvis der er en finish på overflader, vil du fjerne det at forsikre malingen klæber til overfladen korrekt. Brug nogle middelkvalitets-sandpapir til at slibe off enhver finish på ting som træ, eller vægge med en glans finish. Ikke over sand et område; Når du ser, at glans af finish er borte, Fortsæt med at flytte over resten af din overflade.

Markere startområdet

Brug altid maler tape til at dække lister eller trimme i ethvert område, du ønsker at male med tavle maling. Hvis du kun maleri en del af en mur, for eksempel bare at gøre en lille tavle rektangel på et køkken væg til noter eller en kalender, så brug tape til at markere det område du ønsker at male.

Primer

Bruge primer før maleri med tavle maling. Dette vil give den reneste skifer til at male på og yderligere hjælpe maling holder sig til væggene. Primer kan findes på de fleste isenkræmmere og skal være malet dagen før du planlægger at bruge tavle maling, som det skal tørre i omkring 24 timer.

Lag det

Hvis du vil oprette en god tyk tavle, male mindst to eller tre lag maling på overfladen. Efter maleri af første lag, vente et par timer og male det andet lag. Lad de to lag tørre helt natten over og tilføje et tredje lag, så lad dette lag tørre natten over så godt. Vent et par dage før tegning på din tavle maling.

Ventilere

Altid male i et område, der har god ventilation. Når de er på alle mulige, male udendørs for objekter kan du nemt tage udenfor. Hvis inde, åbne enhver windows; eller hvis du har ingen vinduer i stuen, sætte et par fans rundt i lokalet til at fremme luftcirkulationen.

Rengøring

Brug bløde viskelædere lavet af filt for din færdige tavle stykke. Hvis du vil opdatere, maling og rengør det med nogle varmt vand og en lille mængde af opvaskesæbe. En anden rengøring løsning, der vil være blid på tavle maling er hvid eddike, som kan også hjælpe med at neutralisere enhver muggen lugt forårsaget af kridt støv.

Bryde det

Før tegning på din tavle maling, farve over hele området med et stykke kridt, lad det sidde og derefter slette. Dette vil hjælpe prep overfladen af din tavle maling til hverdagsbrug og bryde det.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com