Tea Tree olie lus middel

March 27

Hovedlus er et almindeligt problem, når børnene begynder skolen, uanset hjemmet og barnets renlighed. Tea tree olie er et effektivt værktøj til at fjerne og forebygge hovedlus på børn og voksne, og for at holde hjemmet parasit-fri.

Fordele af Tea Tree olie

Ren tea tree olie, Melaleuca alternifolia, er en stærk desinficerende og antiseptisk med healing og beroligende egenskaber, som vil lindre kløe og helbrede sår i hårbunden. Insekt og parasit frastødende egenskaber af tea tree olie vil også tilskynde lus at finde et nyt hjem.

Behandling af hovedlus

For den første behandling, tilføje 1 ounce af tea tree olie til 1/2 kop olivenolie og mætte hovedet med blandingen. Gnid olien ind i hovedbunden og lad det sidde i 30 minutter. Skyl håret i varmt vand og børste hår med en bøde-tand kam til at fjerne bugs og æg. Følge op med en blanding af 25 dråber tree olie og 2 kopper vand. Skyl håret med det tre gange om dagen i en uge. I en ren sprayflaske, Bland 1 tsk af tea tree olie med 1 kop vand, og spray på kæledyr, tæpper og madrasser til at holde lusene væk.

At forhindre lus

For at hjælpe med at forhindre en lus angreb, tilsæt 10 dråber af ren, kvalitet tea tree olie til en 8 ounce flaske shampoo. Vaske håret én gang om ugen med shampoo, gør det muligt at sidde i fem minutter, før skylning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com