Teen legerum ideer

March 9

Teen legerum ideer

Som dine børn forvandles til teenagere, begynder de at miste interessen i børns legetøj og spil. Teenagere er ofte søger efter uafhængighed og erkendelse af, at de har modnet ud over deres barndom. En god måde at give dem validering er gennem redecorating barndom legerum som en teen tilholdssted. Ved at skabe et fristed for din teenager, kan du ofte holde dem og deres venner interesseret i socialt samvær i hjemmet, hvor du kan holde øje med dem.

Drej legerummet i spillehal

Videospil er en populær aktivitet for teenagere. Ny forskud i videospil har gjort dem mere interaktiv. Derudover er bordspil såsom bordfodbold eller air hockey stadig hæfteklammer på arcades. Overveje at dreje teen legerummet i spillehal ved at gøre et bordtennis sæt midten af rummet eller installere en gaming konsol, en gammel tv og et renoveret sofaen eller bønne taske liggestole. Ikke forsømme bestandtæthed værelse med teen venlige bord spil så godt. For indretning, overveje scavenging videospil butikker for sidesten salgsfremmende plakater fra video spil udgivelser eller male væggene med motiver fra klassiske spil som Pac-Man.

Lad din Teen Decorate

En måde at lade din teenager udforske hans eller hendes uafhængighed er at lade dem dekorere legerummet. Før du aflevere en rulle pensel og en dåse af maling, er det vigtigt at lægge et budget og holde sig til det. Men der er en række kreative muligheder, som en teenager kan ønsker at udforske, som ikke vil bryde bank. Hvis din teenager er en kunstnerisk streak, han eller hun måske ønsker at overveje at designe et vægmaleri. Andre teenagere vælger at dekorere rummet ved hjælp af et tema, der omfatter plakater, sengetøj og puder der har navne og ligheder af bands, sportshold eller film, de kan lide.

Skabe et rum, undersøgelse

Vi ønsker alle vores teenagere til at gøre godt på deres studier. Gøre et legeværelse til en undersøgelse plads med en computer og masser af plads til forskning kan bidrage til at motivere teenagere, især teenagere der er motiveret af at have deres eget privatliv og plads. Kontor forsyning butikker, håndværk butikker og hardware forretninger har alle gode ideer til organisatoriske værktøjer og møbler gearet specifikt til teenagere i dristige farver og mønstre. Visuelle organisation kan være lige så vigtig som kontrollerende rod, så prøv at indrette værelse til en følelse af kontinuitet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com