Teen pige soveværelse idéer med prikker

May 8

Polka prikker kan være ideel soveværelse indretning, især for en teenager pige. Polka dot design kan findes som et centrale element ikke blot for en bred vifte af soveværelse møbler, men i dekorative elementer som belysning og nips. Ved hjælp af disse dekorative elementer i en næsten endeløs række af kombinationer, kan du oprette en polka dot tema for din teenage pige, der vil give hendes værelse en ungdommelig og levende personlighed.

Sengetøj

En lang række kombinationer ved hjælp af prikker og andre mønstre tilføjer flair og spændingen til et teenage piges værelse. Kombinere polka dot seng dækker med en dækkende farve ark ved hjælp af farver af prikker, eller skifte roller og bruge en polka dot ark og dækkende farve seng dækning. Bruge det modsatte mønster for puder. Hvis den ydre sengetøj er polka dot, stemmer overens med puder til den faste plader. Endnu bedre, bruge runde puder til at føje til polka dot appel.

Belysning

Kreative polka dot belysning føjer til appel af rummet. Brug et lys, der har huller i toppen så, når lyset er tændt, vises cirkler på loftet. Forskellige farve objektiver over hver af cirklerne vil producere en bred vifte af farver, der vises på loftet som cirkler gå rundt.

Gulve

Den populære spil Twister har en boldbane med farverige prikker. Det kan blive lagt ud på soveværelse gulvet som en del af temaet og tjene det dobbelte formål at levere din teen pige og hendes venner med noget at gøre, når de hænger ud i hendes værelse. Cirkel tæpper i forskellige farver eller prikkede tæpper kan også bruges.

Vægge

Væggene er et tomt lærred, der kan bruges på forskellige måder fremhæve prikker i rummet. Maleri polka prikker på væggen og bruge dem som en måde til at accent strøelse ved at gøre farverne på prikkerne lignende eller supplerende er en effektiv måde at forbedre temaet og henlede opmærksomheden på strøelse.

Accenter

Moderne wire vægkunst og skulpturer med farverige metal kredse kan bruges som accenter til en polka dot værelse. Farverige silke blomster i vaser med prikker på dem er også ideel til at accent og udligne et design med polka prikker. Selv om det vigtigste tema i rummet er prikker, holder tilføje solid accenter temaet bliver overvældende. Tilføje en polka dot radio og TV til at modregne temaet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com