Teen Pink & Orange soveværelse idéer

August 7

Teen Pink & Orange soveværelse idéer

Teens elsker at lade deres personlighed skinne igennem i deres soveværelse indretning. I denne alder, de har udviklet en foretrukne sans for stil og ønsker at vise det frem. Mange teenagere elsker fed, levende, lyse farver i pink og orange. Der er en række måder, at din teenager kan dekorere hendes soveværelse ved hjælp af denne frække farveskema.

Lyse vægge

Et værelse så lyse skal du muligvis solbriller, male to modsatte vægge neon pink. Male to vægge neon orange. Nedtone pink og orange med grå plader og en hvid sengetæppe. Placere accent puder på sengen, der er lyserøde med orange prikker. Du kan enten gøre disse puder eller købe dem. Twist nogle lutter pink og orange stof sammen og drapere over en gardinstang for et vindue behandling. Bruge hvide hylder og møbler for at supplere den hvide sengetæppe. Placere pink og orange glas vaser på nogle af hylderne.

Polka prikker

Måske bor du i en lejlighed, hvor vægmaleri er forbudt. Du kan stadig have en kølig pink og orange-tema soveværelse. Skåret ud forskellige størrelse pap cirkler. Købe nogle lyserøde og orange stof og dække hver af pap cirklerne med de forskellige farver. Placere dem strategisk på en eller to af dine vægge. Find en pink område tæppe at lægge på gulvet og parre den med en orange talsmanden for sengen. Gøre et lounge-område i det ene hjørne med en orange sækkestol accent med en hvid pude med pink polka prikker.

Undervurderet

Ikke alle, der kan lide den lyserøde og orange farvekombination ønsker et højt, fed udsmykning ordningen. Accent dit værelse med pink og orange tilbehør. Da disse er lyse farver, fungerer dette bedst, når resten af lokalet er udført i mere neutrale farver som hvid, beige, sort eller grå. Hænge en hylde på væggen og læg to eller tre skiftevis pink og orange glas vaser på dem. Købe nogle falske pink og orange blomster og placere dem i vasen af den modsatte farve. På din seng, bruges en lyserød accent pude og en orange én. Til ekstra opbevaring finde nogle store pink eller orange kasser og placere på gulvet ved foden af sengen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com