Teen soveværelse Redecorating idéer

June 6

Teen soveværelse Redecorating idéer

De fleste teenagere tror på deres værelse som deres personlige fristed. Så indrette det i en stil, der passer til din teenagers personlighed, afspejler deres interesser og får dem til at føle sig hjemme. Da rummet er i dit hus, men gør det en samarbejdsindsats. Oprette et rum du kan begge leve med sammen med din teenager.

Fashionista landingsbanen

Mange teen piger og drenge er passionerede omkring mode. Drej din teenagers værelse til en mode landingsbanen. Male væggene en dyb, fed farve, mørk rød, lys pink og dyb blå. Dekorere væggene indrammet mode stykker. Købe Vogue eller GQ magasiner, afbrød covers og ramme dem. Du kan også købe vintage magasin vægtæpper på home decor og discountbutikker. I stedet for at hænge rammer på væggen med et søm, binde et bånd på bagsiden af rammen og hænge det fra en elegant bue. Printe billeder fra modeshows, ikke kun som kunst, men også for pop af farve. Endelig (hvis værelset er stor nok), gøre en falsk bane med en lang træ platform. Male landingsbanen hvid og placere din teenager bed på den.

Hall of Fame

De fleste teenagere er i mindst én sport. For din sport fanatiker, oprette en hall of fame værelse. Hvis din teenager er en fan af fodbold, fodbold eller baseball, male væggene grøn til at matche feltet (du kan endda pynte en fodbold værelse ved at male værftet markører på væggene). For volleyball og basketball fans, male værelset en gylden brun som gulvet i en domstol. For fans af svømning og dykning, male væggene blå. Download billeder af din teenager favorit spillere på en CD og få billeder blæst op stort på et foto butik. Vedhæfte billeder til væggen og skrive spillerstatistik under dem i sort maling; tilføje en kant omkring de to dele. Billederne vil ligne store sportsmotiver. Glem ikke at sprænge et billede af din egen teen leger den sport han elsker og tilføje, at væggen af berømmelse. Omfatte hylder rundt i lokalet til at vise nogen pokaler, medaljer eller priser din teen har vundet.

Musik Exec

Drej din teenagers værelse i et musikstudie, ved hjælp af en smule kreativitet. Male væggene i en grå eller sølv farve. Købe gamle vinyler fra nogen pladebutik (for at gøre dette projekt mindre dyrt, købe brugte poster) og spray maling i lyse sølv og lyse guld. Male poster til at ligne en "guld" eller "platin" hits. Køb en tom plak fra et håndværk butik og skrive din teenager favorit kunstner/band navn på toppen, efterfulgt af albummets navn og hvor mange eksemplarer af albummet blev solgt (guld poster har solgt +500,000 enheder; guld og platin plader har solgt +1,000,000 enheder; Multi-Platinum har solgt +2,000,000 enheder; og diamant poster har solgt over 10.000.000 enheder). Ramme poster og hænge dem på væggen.

Film Mogul

Hvis du har en teenager, der elsker film, skal du vælge en Hollywood-tema. Male vægge guld for at fange den glitz og glamour i Hollywood eller rød til at symbolisere den røde løber. Ramme billeder af din teenagers foretrukne skuespillere gåture den røde løber og hænge dem rundt i lokalet. Du kan købe falske Oscar statuer til at dekorere på hylderne, så godt. Eller slå værelse i en din teenager personlige gang berømmelse. Male i stuen en mørk grå og male store, laksefarvet stjerner langs væggene. Brugen stencils og guld maling til at sætte navne på hendes yndlings skuespillere i stjernerne. Tegne en cirkel under navn, og i midten tegne en gammel film kamera som dem på Hollywoods Walk of Fame.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com