Teenage dreng fodbold værelse ideer

November 14

Teenage dreng fodbold værelse ideer

Som nogle drenge bliver teenagere, de videre fra fantasier af comic book superhelte ligesom Batman eller Superman, at virkelige helte sådan NFL Quarterback Peyton Manning. Uanset om din teenage barn spiller fodbold eller er en fan af sport, er der masser af udsmykning idéer til fodbold i almindelighed eller en favorit NFL hold i særdeleshed.

Vægge

I stedet for at male en væg og hængende fodbold plakater op, kan du slå en hel væg i en fodbold engagement med en fodbold vægmaleri. Få et vægmaleri af dit yndlingshold stadion, en handling at trykke play eller en generel fodbold dekoration. Websteder som kalkmalerier Your Way, Art.com og vægmaleri supermarked sælge flere fodbold vægmalerier. Sammen med vægmalerier fodbold kan du tilføje officielle NFL bredhovedet dekorationer med dit favorit hold eller spillere.

Reoler

Brug brun reoler til at fremvise fodbold memorabilia din teenager kan eje eller indsamle. Vintage fodbold bogstøtter holde en ældre appel og fjerne en masse af de "barnlige" funktioner, der kommer med nogle fodbold indretning. Use cases, klar til at vise hjelme, fodbolde og autografer memorabilia.

Kontorartikler

Hvis teen har en undersøgelse område i rummet, gør det mere afslappende med fodbold-tema leverancer. Dette omfatter en fodbold lampe, hæftemaskine, musemåtter og en fodbold sækkestol for læsning. Brug farvetemaer baseret off den teen team farver eller hans yndlings fodboldhold. For eksempel kunne fans af Atlanta Falcons har en sort computer skrivebord med rød tilbehør, at matcher hold farver.

Bed

Holde fodbold sengetøj simpelt til at vise en mere moden tema. Stærkt mønstrede fodbold tæpper er mere for tweens. Kigge efter en grundlæggende trefarvet Talsmanden med en central team logo. Brug matchende farvet pudebetræk med ingen logoer. Tilføje fodbold-formet smide puder til at fuldføre sengen. Når shopping for sengetøj, ser hvordan modellen er indstillet til at få udsmykning idéer til bed set-up. Fodbold sengetøj er tilgængelige i varehuse som Sears og JcPenny, sports butikker som Dicks Sportsforretning og forskellige online forhandlere herunder NFL Shop.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com