Teenage soveværelse Design og tema projekter og ideer

June 2

Teenage soveværelse Design og tema projekter og ideer

En teenager soveværelse er et lærred til at vise sin spirende personlighed. Det bør være et tilflugtssted for hende at flygte fra sin hektiske liv og slappe af. Redecorating et teen soveværelse kan være en nem eftermiddags projekt eller en weekend-lang udflugt ind i en verden af maling og møbler. Giver mulighed for en teenager til design alle eller en del af rummet vil give ham en større følelse af uafhængighed og påskønnelse af hans nye plads.

Tropisk tema

En tropisk tema soveværelse fuld af øen farver er et sjovt valg for en teenager, der elsker stranden. Maling farver kan variere fra sand eller himmelblå for laid-back teenagere, eller lyse og levende aqua eller fuchsia for mere udgående teenager. Håndværk for en surfer værelse kan variere fra accenter som bambus overlay på en kommode eller natbordet til et papir palmetræ fastgjort til væggen. Oprette bambus "tiki" lysestager, eller dække en overhead lys med palmeblade. Vælg en solnedgang eller ocean view vægmaleri til at dække en eller flere vægge til en enorm indflydelse.

Sports tema

En sports tema er ideel til en atletisk teen. Afsætte den ene væg til træ reoler som det i et omklædningsrum til at rumme trofæer og uniformer. Bruge en stencil til at oprette en kant, eller dekorere sengetøj i teen's foretrukne tidsfordriv. Anvende life-size selvklæbende væg-klistermærker på en væg med en favorit-afspiller eller andre sports symbol. Oprette en netto hæmmer fra nylonsnor til at hænge fra dør eller væg, eller gøre en sækkestol dækning til at ligne en basketball eller tennis bold. Installere en ballet bar langs den ene væg til en danser eller gymnast, eller oprette en tabel med baseball bats til benene. Brug en sav til at skære bolde i halve, og pisk dem til vægge eller møbler med varmt lim.

Marokkanske tema

Pynt med en marokkansk eller boheme tema ved hjælp af rige lilla nuancer såsom Bourgogne, dyb lilla og blå. Accent dette tema med udsmykkede lanterner, tjavsede myggenet, store gulv puder og jeweled puder. Bruge dybt, rige farver til væggen, og derefter tegne indviklede mønstre med guld maling. Tilføj derefter lim bakkes akryl perler, der vil gøre væggene gnistre. Gøre jeweled lysestager fra mosaikfliser. Bruge de samme fliser til accent spejle og toppe af dressers og sengelamper.

Undervands tema

En ocean farve maling til væggene og nogle skræl og stick fisk og klipper kunne fuldføre en undervands tema. Tilføje nogle grønne, florlet tekstiler for at simulere tang til gardiner. En kreativ teen kunne male maleriet selv eller købe et væg-størrelse vægmaleri. For at fuldføre plads, male lofter med en lysere nuance på ocean blue og vinkel belysning opad. Bruge planglas kugler til at gøre lyseholdere, eller lim dem til kanterne af møbler for sjov accenter.

Overvejelser

Før en komplet værelse overordnede er der nogle ting at overveje. Mens en gallon af maling ikke kan være for dyrt, kan en gallon af maling hver gang din teenager ændringer hans sind. Når du ændrer et område, kan du overveje at bruge solide farver, der kan bruges til mere end ét tema. Før du permanent sætter ting til væggen, mener om hvor længe værelse vil sandsynligvis nødt til at se på denne måde. For en mindre permanent effekt, lå guld tyl over muren til sikre perler til i stedet for at vedhæfte dem direkte.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com