Tegn på hjorte skader på træer

December 26

Tegn på hjorte skader på træer

Hjorte, med deres bløde pels og flydende brun øjne, kan se sød - men de er også glubende haven skadedyr kan ødelægge prydplanter, herunder træer. Hjorte elsker at spise de unge, lækre knopper og blade i foråret-blomstrende træer. De også gnide ind i træer, ødelægger barken og de omkringliggende jord. Hjorte skader på træer er normalt pludselige og dramatiske, sker natten over eller i en to-dages periode.

Mangler blade og blomster

Hvis din forår-blomstringen træ der mangler et par blomster eller blade, er chancer et rådyr har gnave på dem. Disse dyr elsker bud ny vækst og skrabe blomsterknopper ret off kviste, forlader dem med en pjaltet udseende, i modsætning til kaniner, der pænt klip off løv. Rådyr æder normalt grene fra jordoverfladen op til omkring 6 fod.

Strippet Bark

Sultne hjorte vil skrælle bark ret off et træ eller en filial. Et tegn på at det er rådyr gør dette er det faktum, at de forlader ingen tænder mærker samtidig at fjerne barken. Gnavere, efterlade på den anden side tænder mærker.

Beskadiget Bark

Hjorte gnide ofte deres gevirer på barken, beskadige den. Kigge efter laset, iturevne stykker af bark eller lapper i tynd bark. Flænger kan også være til stede. Barken er normalt strimlet fra omkring en mund over jordniveau til 4 fod over jorden. Gnide er en måde for hjortene at fjerne de bløde dækker på gevirer, som de bliver ældre. Det er også en måde at markere territorium.

Knækkede grene

Unge træer og træer med kufferter er mindre end 4 inches i diameter lider ofte knækkede grene på grund af hjortetak gnide. Pauserne er normalt ikke ren. Træerne kan også voldsramte med vilje af aggressive hjorte, der søger for at gøre nogle støj. Dette sker som regel mellem September og November.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com