Tegn på rotter i en Crawlspace

September 10

Tegn på rotter i en Crawlspace

Crawlspaces, kældre og lofter, er prime fast ejendom for rotter. Rotter kan klemme gennem en åbning så lille som et kvartal, at finde vej ind gennem revner og sprækker, du ikke måske selv mærke. Når de tager bopael, de tiltrække flere rotter, hæve deres familier, øge deres numre, og ofte vender tilbage år efter år til dit hjem.

Lyde

Et tidligt tegn på rotte angreb er støj. Rotter tygge og gnave på ting hele tiden at holde deres tænder fra over vokser. De har også smutte rundt og kæmper og knirke på hinanden. Disse lyde kan ikke være så mærkbar i et snavs crawlspace, medmindre de også bevæger sig mod tilstødende vægge. Nogen lyde af bevægelse i din crawlspace skal undersøges nøje.

Lugte

Rotter er ildelugtende skabninger. De hamstre mad, og som altædende, dette kan omfatte alle former for affald fra kød scraps for de mindre gnavere, rådnende grøntsager og æggeskaller. Ud over skrald de bære til crawlspace til opbevaring, lugter deres affald også som det hober sig op i deres stue. Du kan lejlighedsvis få en død rotte, der fylder dit hjem med den kvalmende lugt af forrådnelse.

Skader

Hvis du har mistanke om forekomst af rotter, undersøge din crawlspace for skader. Som rotter er konstant gnawers, er der tilbøjelige til at være et bevis på tygget kanalsystem, isolering, ledninger eller vandrør. Træflis er også beviser for hvor rotter har tygget på strøer eller ramme. Du kan også identificere en rotte problem ved at finde rotte ekskrementer, der ligner store mus ekskrementer.

At fjerne rotter

Hvis din rotte problem ikke er ude af kontrol, lukke op nogen åbninger til crawlspace og forsegle dem godt. Du kan bruge kommercielt tilgængelige giftstoffer hvis du ikke er bekymret for rotterne dør et sted uden for rækkevidde hvor de vil forårsage skadelige lugte som de forfald. Rotte fælder er også tilgængelige for køb. For avanceret parasitære, leje en exterminator at jobbet er gjort rigtigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com