Tegn på sorte enker

December 25

Enke edderkopper er mest udbredt i hele de sydlige og vestlige stater, ifølge centers for Disease Control og forebyggelse. Selvom giftige, bider enke sjældent resultat i døden. Tilfælde af enke bider i USA har en dødelighed på mindre end 1 procent, siger Susan C. Jones, Ph.D., Adjunkt i entomologi ved The Ohio State University. Visse tegn kan fortælle dig, om du har en enke opholder sig i nærheden af dit hjem, eller om du har været bidt af en.

Identifikation

Sort enke har en pæreformet mave med en karakteristisk rød til orange-røde timeglas figur på undersiden af sin maven. Hunnen er større end hannerne og vokse til omkring 1-1/2 inches i længden (herunder ben span). Hannen har røde pletter på maven, med hvide søjler, der udvider udad. Nyklækkede enker vises som små gullig til hvid spiderlings. Juvenile og mandlige enke edderkopper er uskadelige i forhold til kvindelige enker.

Spindelvæv

Tegn på enke webs omfatter uregelmæssig formet webbing, der er klistret, angiver University of California. En enke web er meget stærk og normalt svært at bryde igennem. Enke edderkopper foretrækker at bygge webs mellem objekter, såsom en væg og en indstøbning anlægget. Du kan nemt identificere en enke, som det hænger op og ned, med dens timeglas figur præsenterer opad. En enke bliver ofte trak sig tilbage i et hjørne af sin web, medmindre det forsvarer sine æg sække eller hentning af et måltid. Hvis du har en kvindelig enke, kan du observere små gullig til tan-farvede æg sække i sin strop. Æg sække er på størrelse med et riskorn.

Habitat

Sorte enker er ensomme og foretrækker at bygge websteder fra mennesker. Woodpiles, garager og skure er foretrukne levesteder. Hvis du har en enke i dit hjem, vil den bygge en rede i din kælder, omkring gennemsøgning mellemrum eller i rodet områder. Insekt kroppe vil ofte kuld enkes web.

Bider

Enke edderkopper efterlade to punktering mærker, som "adskiller enke edderkop bid fra andre bidende insekter," hedder CDC. En enke bid kan forårsage kvalme og vejrtrækningsbesvær. Enke bid kan forårsage en svag nålestik fornemmelse når bidt, ifølge Mayo Clinic. Dog kan du ikke mærke nogen fornemmelse af at blive bidt. Smerter kan udvikle sig inden for et par timer efter initial eksponering til enke venom. Smerten kan udvikle på webstedet bid og udstråle til andre dele af kroppen. Denne smerte kan sidste op til tre dage, bemærker, University of California.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com