Tegn & symptomer af næringsstoffer ikke bliver administreret til planter

October 24

Tegn & symptomer af næringsstoffer ikke bliver administreret til planter

Der er to klassifikationer af næringsstoffer, at planterne kan bruge til at vokse: makro- og mikronæringsstoffer. Ved at tage efterretning af de symptomer, en plante udstiller, kan gartner fortælle hvad næringsstoffer er ikke korrekt administreret til planter. Potning jord eller bed snavs bør forbedres, når symptomer på mangel er til stede for at sikre anlægget har hvad det behøver for at overleve.

Behandling

Makronæringsstoffer bruges i store mængder og skal udskiftes i jord mindst én gang pr. vækstsæson for at støtte anlægget udvikling og vækst. Mikronæringsstoffer er brugt i spormængder og bør udskiftes kun når tegn på mangel er til stede. Overdreven anvendelse af næringsstoffer kan også være skadelige for planter. For eksempel, hvis der er for meget calcium i jorden, kan det bremse absorptionen af magnesium og andre vigtige næringsstoffer, forårsager en mangel. Opmærksomme på gødning pakke instruktioner og anbefalede doseringen at undgå over- eller manglende befrugtning.

Makronæringsstoffer

Makronæringsstoffer omfatter kalcium, kvælstof, magnesium, fosfor, kalium og svovl. Hvis en plante ikke er at få nok calcium, vil de øverste blade af planten opstå misdannet. I svære tilfælde, kan blossom enderne af frugt også rådne. Hvis din plante viser tegn på Calciummangel, berige jorden ved at tilføje gips. Når nitrogen ikke er korrekt administreret til planter, de ældre blade bliver gule og ny vækst vil have en bleg eller kedelig grøn farve. I tilfælde hvor kvælstof er ikke let tilgængelige fra jorden og plantesundhed lider, tilføje gødning produkter der indeholder ammonium eller nitrat. Tilføje organisk kompost, der indeholder rådnende sagen eller gødning er også effektiv. Når et anlæg ikke nok magnesium, bliver bladene gule i kanterne med en grøn trekant eller pilespids på midten af bladene. Magnesiummangel kan rettes ved at tilføje Epsom salt til jorden. Fosfor mangel manifesterer sig i løv misfarvning og død. Ældre blade vil tage på en rød til lilla nuance, og nyt løv vil ofte brænde i enderne. For at berige jorden, tilføje benmel eller greensand. Planter, der ikke får nok kalium fra jorden vil visne først og derefter brænde fra lotusblad kant indad. Denne tilstand kaldes intervenial klorose og kan resultere i plante død. Korrigerende foranstaltninger bør træffes hurtigt ved at tilføje pot aske til den omgivende jord.

Mikronæringsstoffer

Mikronæringsstoffer omfatter bor, kobber, jern, mangan, molybdæn og zink. Mangler på mikronæringsstoffer er meget mere sjældne end mangler i makronæringsstoffer, men kan være lige så dødbringende for angrebne planter. I mangel af boron, vil terminal knopper dø. En gødning med borax skal tilføjes til jorden. Når kobber er mangelfuld, giver tur en mørk kedelige grønne og er mindre end burde de være. Dette kan rettes ved at tilføje en gødning med kobber, kobberforbindelser eller acetatekstraktion. Planter, der ikke har nok jern administreres vil demonstrere gulfarvning mellem venerne på unge blade. Berige jorden med jern Chelat. Når mangan er mangelfuld, planterne blade, skud og frugter alle blive hæmmet. Det kan også vise nogle gulfarvning misfarvning i midten af bladene eller har døde pletter eller pletter. Tilføje mangan eller manganous til jorden. Mangan behandling bør altid ledsages af en zink behandling. Zinkmangel resulterer også i en gulfarvning af løvet. Derudover har terminal blade ofte et rossetted udseende. Anvende zink til jorden for at rette betingelsen. En kort levering af molydenum resulterer i en gulfarvning af ældre blade og en sløvhed i andre blade. Betingelsen efterligner en kvælstof mangel, og så molybdat skal tilføjes til jorden i tilfælde hvor kvælstof berigelse har undladt at løse planter ernæringsmæssige mangel.

Andre spørgsmål

Flere andre voksende problemer kan efterligne en ernæringsmæssige mangel. Planter, der er under vandes vil svide, men planter, der er over vandes vil visne. Planter der har root rot, eller som er blevet root bundet vil ofte vise tegn på fejlernæring, fordi Rodsystemet er ikke længere i stand til at levere ernæring til den øverste del af planten. Sørg for at der er ikke en underliggende problem, før du begynder befrugtning, eller din indsats kan være forgæves.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com