Tegn & symptomer på dårlig vaskemaskine Transmission

April 18

Tegn & symptomer på dårlig vaskemaskine Transmission

Vaskemaskine transmission vender tromlen af vaskemaskinen og hjælper overgang skive gennem sin cyklusser. At fjerne transmission kan være en skræmmende opgave, og reparationer kan være så dyrt som at købe en ny vaskemaskine. Tegn og symptomer signal transmission i vaskemaskinen går dårligt, så se efter disse uoverensstemmelser før du kaster ud af vaskemaskinen.

Støj

Vaskemaskinen larmer klynker når de er på arbejde. Støj er en god indikator for, at transmissionen går dårligt. Transmissionen er en samling af redskaber og Remskiver, der opererer i direkte bevægelse med motoren. Enhver form for støj, der kommer fra vaskemaskine tromlen kan være et symptom, at transmissionen er dårlig.

Lugt

En brændende lugt kommer fra vaskemaskinen, som det er at blive drevet når transmission er dårlig. Det bælte, der styrer remskive på transmissionen kan også forårsage dette samme problem. Når lejer i transmission mislykkes, opretter drejning bevægelsen af motor og tromme friktion i transmission. Friktion bygger op varmen, at skabe en brændende lugt.

Agitator

Omrører er enheden i midten af tromlen, der flytter tøj frem og tilbage under vask eller skylning cyklus. Når motoren vil engagere sig, men omrører vil ikke arbejde er et andet tegn, transmission er dårlig. Du kan finde ud af, hvis omrører ikke er i orden ved at fylde vaskemaskinen og dreje det til vask. Se gennem forreste del af vaskemaskinen hvis du har en front-loading vaskemaskine eller hæve låget på en top-loading vaskemaskine og ser hvis omrører flytter som du høre motoren kører.

Spin cyklus

Et andet symptom på en vaskemaskine transmission går dårligt vises under spin cyklus. Vandet løbe ikke fra tøjet når maskinen løber gennem spin cyklus. Maskinen skal pumpe vand ud af tromlen, lige før spin cyklussen begynder. Spin cyklus vender tromlen meget hurtigt, bruger centrifugalkraften til at fjerne vandet fra tøjet. Motoren engagerer, men du kan ikke høre tromlen begynder at vende i løbet af spin cyklus. Problemet er mest sandsynligt, transmission.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com