Tegn & symptomer på en defekt Starter kobling på plæneklipper motorer

June 9

Tegn & symptomer på en defekt Starter kobling på plæneklipper motorer

En igangsætter kobling er en enhed, der tillader envejs driften af en trisse. Det beskæftiger sig med et tandhjul i en rotationsretning og giver mulighed for frigivelse af dette gear i den anden. I en plæneklipper tjener dette til at tillade starter pull-reb at vende motoren til at starte det men udgivelser reb og pull mekanisme fra krumtappen så snart motoren brande. Dette, igen, stopper starter rebet fra at blive trukket--eventuelt sammen med operatørens cifre--ind i kører motoren.

Starteren kobling applikationer

Starteren koblinger er ikke bruges på elektrisk start motorerne, hvor en konventionel startmotor med en udvidelse-tilbagetrækningskraften drev pinion engagerer med et svinghjul. De er derfor usædvanlig på ride-on plæneklippere og traktorer, og mere almindelige på tilkoblet enheder.

Tegn og symptomer

Problemer kan omfatte stikning af de lille kuglelejer, der giver mulighed for kobling til at rotere og frysning op af gear i den engagerede holdning. Disse problemer er mere almindelige i maskiner, der efterlades uden for end i dem gemt på et krisecenter. Det mest almindelige symptom på det første problem er en høj raslende lyd fra området hvor trække rebet forsvinder ind i trisse boliger så snart motoren starter. Det sidstnævnte problem forårsager pull-reb til ikke trækkes tilbage efter reach pull; Det kan trække delvis eller fuld længde kan blot hænge i luften. Skiftevis, pull-rebet kan i første omgang oprulles i rewind forsamling, så foder ud igen som motoren kører.

Ignorerer de tidlige symptomer på starteren kobling fiasko er ikke anbefalet. Enheden vil måske i sidste ende ikke på et ubelejligt tidspunkt, og sikkerhedsstillelse komponent skade kunne opstå.

En yderligere overvejelse

Der er en anden kobling på nogle tilkoblet Græsslåmaskiner: blade bremse kobling. Selv om ikke en del af den mekanisme, der starter, kan en fejl i denne forsamling forhindre starter. Klinge bremse kobling er beregnet til at give motoren til at køre uden at dreje vingerne, men nogle enheder har sensorer på dem, at skære motoren, hvis de fornemmer et problem som vingen støder på en meget resistente objekt. Hvis denne sensor funktionsfejl, kan det forhindre motoren i at starte.

Ikke-relaterede problemer

Starteren kobling problemer bør ikke forveksles med andre spørgsmål, som kan forårsage besvær med at starte, eller forhindre starter helt. Hvis de symptomer, der er specifikke for starteren kobling ikke præsenteres, så tjek tændrøret og wire funktion, brændstof niveau og kvalitet--benzin går "overgemt" Hvis tilovers vinter uden tilsætning af en stabilisator-- og tilstand af brændstof og luft filtre.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com