Tegn & symptomer tilstoppet VVS ventilationsåbninger

May 10

Moderne spildevand VVS systemer udnytter udluftninger i deres design til at tillade luft ind i afløbssystemet. Moderne afløb ventilationskanaler er typisk konstrueret af stiv plast PVC eller ABS rør og rager gennem en bygnings tag linie. Regionale VVS koder diktere udluftningsanordning størrelse og højde. Lejlighedsvis, og af forskellige grunde, kan delvis eller fuldstændig blokering forekomme i afløbet ventilationskanaler. De deraf følgende symptomer er typisk let at få øje på.

Årsager til blokering

Efter de fleste koder, regionale VVS, VVS afløb ventilationskanaler er åbne fra toppen og derfor kan få blokeret af forskellige årsager. Almindeligt, gnavere som egern og jordegern træder aftræk fra toppen og bliver fanget. Fugle vil undertiden bygge reder i VVS ventilationskanaler. Blade kan falde ned fra høje træer og indtaste den åbent rør, ophobes og blokere ventilen. Undertiden vedligeholdelsespersonale eller boligejere vil ubevidst blok eller cap ventilationskanaler af forskellige årsager. Overdreven korrosion også ofte blokerer ældre metal ventilationskanaler.

Gas fælder

Alle VVS afløb i en bygning indarbejde nogle form for gas trap. Den mest mærkbare gas fælder er placeret under toilet og køkken synker. Del af afløb VVS, hænger lavere end resten skaber en vand fælde der effektivt blokerer kloakken gasser fra hjemmet. Vand, der forbliver i en toiletkumme, efter at være skyllet er et eksempel på en gas trap. Korrekt placeret og designet udluftning tillader vand at forblive i fælder i stedet for at være kanaliseres med resten af den udviste vand. Ofte, når en udluftningsanordning blokeres, er fælder drænet sammen med spildevandet. Som et resultat, vil skarp kloakken gasser flygte til hjemmet gennem ikke-blokerede afløb. Tom toilet skåle er et andet biprodukt af en blokeret ventil.

Klukkende toiletter

Toiletter normalt Vis de fleste symptomer når en VVS udluftning er blokeret, fordi de indeholder en synlig vand gas fælden i bunden af skålen. Dræne vand vil gurgle og hakke som det er at blive trukket ud af fælden i løbet af en flush. Dette er et klart tegn på en utilstrækkelig udluftning. Hvis ventilen arbejdede tidligere, har noget blokeret det.

Langsom dræning

Et andet fælles symptom på en dårligt udluftet VVS-system er langsom dræning af dræn og bøtter. Ligesom et strå med en finger, blokerer toppen ikke vil tillader væske at dræne, kan en forkert udluftet afløbssystemet resultere i langsom dræning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com