Teknikker til at ændre farven på Sofa stof

September 17

Teknikker til at ændre farven på Sofa stof

En sofa er generelt den største møbel i en stue, og giver den største enkelte blok af farve. Hvis du har renoveret stuen og den gamle sofa ikke længere svarer, tænke ændre farven på den eksisterende struktur i stedet igen dækker hele sofaen eller købe en ny. Du kan også give nyt liv til vintage sofaer på denne måde, at den gamle stof er lyd og ikke beskadiget eller rippet.

Døende

Hvis din gamle sofa er fremstillet af et naturligt materiale såsom bomuld eller hør, vil så dør det give gode resultater. Uldent stof og silke kan også være farvet, men vil kræve en specialist farvestof. Meget struktureret materiale må ikke farvestof jævnt; Hvis det er muligt skåret en lille strimmel fra en indvendig hem og kontrollere, hvis du kan lide det endelige resultat. Stof, fremstillet af 100 procent menneskeskabte fiber som polyester eller nylon kan ikke være farvet, som farvestoffet ikke vil trænge igennem stoffet. Stof fremstillet af man made/naturlige blandinger vil farve, men den færdige farve kan være lysere end pakke skygge. Når farvning, Husk der er fare for at stoffet vil skrumpe en lille og ikke længere passe sofa puder.

Hvordan til farvning af

Fjern afdækningen over sofaen. Hvis stoffet er ujævnt falmede, behandle det først med farvestof remover til at sikre, at du ender med en selv resultatet. Veje det tørre stof, så du kan bruge den rigtige mængde af farvestof. Sætte sofa stof i en ren plastbeholder, som en gammel trash kan eller vand tønde, og dæk det med koldt vand. Opløses farvestof i varmt vand og tilsættes til objektbeholderen. Opløses bordsalt--der fungerer som et fiksativ--i varmt vand og tilsættes til objektbeholderen. Overlade til lægges i blød i en time, så skyl og vask i hånden eller maskine.

Naturlige farvestoffer

For en subtil, underspillet look, farvestof dit gamle sofa stof ved hjælp af naturlige farvestoffer fra planteekstrakter. Disse naturlige farvestoffer skal både plante-ekstrakt og en mineral bejdsemidler--fiksativ--at give en stærk farve. Eksperimentere med at gøre naturlige farvestoffer ved kogning planter og blomster, rødder og bark. Den resulterende væske er anstrengt og bruges sammen med et fiksativ. Naturlige farvestoffer vil ikke være så stronglly fast som kemiske farvestoffer og vil udviske gradvist, men dette er mindre af et problem for en sofa dækning, da det ikke er genstand for hyppig vask. Naturlige farvestoffer er også mere tilbøjelige til at falme i stærkt lys.

Andre ideer

Som et alternativ til farvning af dit gamle sofa stof, gør det meste af sin falmede udseende med en lurvet chic look. Fjerne sofa betræk, og lægges i blød i en time i en meget svag blegemiddelopløsning og derefter hænge dem uden for et par dage i regn og sol. Denne proces vil afblege den oprindelige farve til en blidere, mere falmede farvetone. Tør sofaen dækker grundigt og erstatte på sofaen og derefter fuldføre udseendet med blomstermotiver chintz scatter puder lavet af vintage stof.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com