Teknikker til at flamme lodret kylling Roaster

March 27

Teknikker til at flamme lodret kylling Roaster

Flammen lodret kylling Roaster giver dig forskellige muligheder for madlavning din kylling. Du kan sætte det på en grill, eller under slagtekyllinger din ovn til stor, sprød kylling. Udformningen af stegeso gør krydderier din fjerkræ et snuptag ved tilsætning af øl, vin eller juice. Bunden af denne pan fanger alle dyppelse for at gøre flavorful sovs. Nemlig dem hvem ikke kan finde den flamme stegeso lokalt, er et Bundt pan en funktionel alternativ.

Grilning teknik

Købe en kylling, der passer på den flamme stegeso inde i din grill grill, når låget er lukket. Skyl den hele kylling helt. Krydr med salt og peber. For en saftpresser fugl, tage en lille flåede orange og indsætte det i hulrum i nærheden af vingerne. Let olie kraterets roaster til lettere oprydning, derefter sætte fuglen ben stopper på midten af panden. Forvarm grill til 350 grader. Lave mad, dreje kyllingen hver halve time for ca 1,5 timer, eller indtil det når en indre temperatur på 160 grader. Fjern gryden fra varmen og lad fjerkræet hvile i 10 minutter før udskæring.

Ovn metode

Preheat din ovn til 450 grader. I mellemtiden, skyl, klappe og sæson ydersiden af kyllingen. Forsigtigt løsne huden i midten af brystet og glide et klap af smør nedenunder for endnu større moistness. Hæld en blanding af øl, vin eller juice med dine foretrukne fjerkræ krydderier i midten af den flamme stegeso. Sikre kyllingen over toppen af beholderen, ben ned. Dække tips af vingerne med aluminiumsfolie at holde dem fra at få overdrevet. Flytte stegeso i ovnen i 15 minutter, ser for en rig, brun farve i huden. Skru varmen ned og fortsætte med at koge indtil kyllingen når en indre temperatur på 160 grader. I gennemsnit tilberedningstid svarer til 16 minutter af ristning tid, herunder browning, per pund fugl.

Forberede andre fødevarer

Flammen lodret kylling Roaster teknikker kan tilpasses til andre fødevarer. Designet er magen til et bundt pan, hvilket betyder, du kan bruge det til at bage kager. Andre valgmuligheder omfatter brug af panden som et farsbrød form eller gelatine skimmel. Design kokke opvarmet mad jævnt uden at brænde og center åbning gør en perfekt sted for garniturer, når du slipper din færdige mad fra gryden. Bare husk at behandle overfladen af stegeso før du bruger den til bagning eller kogning i hurtigere oprydning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com