Teknikker til fastgørelse af træ til beton

May 1

Byggeprojekter kalder sommetider for limning to forskellige materialer, såsom træ og beton. Hårdheden af beton præsenterer udfordringer ikke forbundet med fastgørelse to stykker træ sammen. Opgaven kan udføres med de rette værktøjer, hardware og ahesives. Resultaterne bør permanent binde de to materialer med den styrke, der er nødvendige for at understøtte en bygning.

Ankerbolte

Ankerbolte er L-formet bolte med tråde på den lange del. Den mindre del af bolten ligger inden for konkrete, når det hældes. Efter de konkrete kur, er træ stykke, med et hul boret for at rumme bolten, placeret over betonen og strammet på plads med en lås skive og møtrik. Denne metode er almindeligt anvendt til at fastgøre træramme af et hjem til det betonfundamentet.

Lag bolte

Lag bolte er installeret efter betonen er hærdet. Et hul er boret i beton ved hjælp af et murværk bit i en borehammer. Et blødt metal Indsæt placeres i hullet. En bolt, passerede gennem et hul i stykket træ, træder tråde af indsatsen. Da bolten spændes på plads, udvider Indsæt, danner en sikker forbindelse mellem træ og beton.

Byggeri klæbemiddel

Fabrikanter producere byggeri klæbemidler i rør ligner caulking materialer. Lim udleveres med en fugepistol. Materialet anvendes på træ, som er så pressede mod betonen. Brugerne skal følge fabrikantens anvisninger med hensyn til mængden af materiale at bruge og hvor lang tid lim skal angive før den placeres under pres.

Konkrete negle

Konkrete negle er lavet af hærdet stål og kan være drevet af hammer eller med særlige værktøjer, der anvender små sprængladninger som drivkraft. Disse skruer har de fattigste bedrift kapacitet af de andre teknikker, træ til beton vedhæftet fil. Neglene kan knæk beton, fører til svigt af forbindelsen mellem materialerne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com