Teknikker til gips visninger og aftryk

May 23

Historisk bevarelse og remodellering metoder brug gips indtryk og Kolofon teknikker til at skabe dekorative ornamenter og teksturer til vægge og lofter. Disse teknikker inddrager manipulation af negative og positive former til at skabe den ønskede effekt på gips overflader. Fælles ornamenter lavet med disse teknikker omfatter loft medaljoner og grænser omkring Vinduer, døre, pejse og mantels.

Urethan gummi forme

Urethan gummi kommer i både flydende og pasta former. Entreprenører brug Indsæt urethan gøre indtryk af i-opstille loft og væg dekorationer. Denne metode fungerer godt for at kopiere en historisk ornament uden at fjerne og eventuelt beskadige den. Entreprenører kan bruge flydende urethan i en proces kaldet oversvømmelse støbning. De montere objekt i en væske-stramme boks, pels det med flydende sæbe og hæld den flydende urethan omkring objektet, indtil det fylder boksen. Urethan tørrer natten over, og producerer en genbrugelig gummi skimmel til brug med gips og sammensætning formler. Sammensætning formler adskiller sig fra gips ved at de indeholder lim og hørfrø olie til at gøre dem fleksibelt, når tørt.

Metalplader skabeloner

Dygtige gips specialister bruge sheet metal skabeloner til at oprette glat gips grænser. De overfører profil af den ønskede kant, ofte et replikasæt fra en historisk bygning, på et stykke af metalplader. De skære mønster ud og montere metalplader til et stykke træ af samme længde til at stivne skabelonen. Hele cut-out form af skabelonen skal strække sig ud over kanten af brættet for at oprette figuren korrekte grænse. For at skabe grænsen gips, specialisten gælder et tykt lag af gips til væggen, lægger skabelon mod væggen og gælder pres, som han trækker det over den våde puds. Han kan gentage processen flere gange helt udfylde en bred kant skabelon.

Stencils

Gips specialister og gør-det-selv brug pre-cut plast eller hjemmelavet pap og malertape stencils til at oprette tre-dimensionelle designs og teksturer. Det åbne rum i en stencil bliver den positive design på gips overflade, og stencilen tykkelse matcher tykkelsen af det færdige design. Vedhæfte stencils til væg eller loft med tape, og bruge en spartel til at jævnt besætte det åbne rum med gips. Fjerne stencilen, tillade gips til fuldt tør og forsigtigt finish uønskede ru kanter med en bøde-sandkorn sandpapir.

Aftryk

Nemt at gøre selv, prægning teknikker skabe smukke mønstre og teksturer på gips overflader. Skub forsigtigt husstand objekter såsom fjer, plante blade, skaller, sten eller figurer i delvis tørre, men stadig blød gips. Maling tørre gips aftryk med flydende eller tonet tørt pulver maling til at oprette ekstra kontrast.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com