Teknikker til kontrol af skadedyr

December 5

Skadedyr er levende organismer, både planter og dyr, der opstår, hvor de er ikke ønskede og kan forårsage skade på mennesker, afgrøder og dyr, ifølge USA 's Environmental Protection Agency. De omfatter insekter som myrer, kakerlakker og termitter; gnavere som mus og rotter; bugs som tusindben og centipedes og mikroorganismer som svampe, bakterier og vira. Ligesom der er forskellige måder at steger et æg eller huden en kat, er der forskellige pest kontrolteknikker, du kan bruge til at slippe af skadedyr i og omkring hjemmet.

Sanitet

Sanitet er en vigtig pest control teknik, fordi det afskrækker skadedyr fra invaderende ved at udrydde potentielle yngleområder hvor skadedyr kan fodre, skjule og trives. Opretholde sanitet, indendørs og udendørs indebærer at holde omgivelser rene af sanitære foranstaltninger såsom opretholde en ren køkkenområde for at reducere kakerlakker og pantry skadedyr; udsmid overmodne frugter og grøntsager til at styre skadedyr som bananfluer og svamp biller; bortskaffelse af skrald, før det piles i varmt vejr til kontrol roaches og skidt fluer; at fjerne fugl reder, som havnen mider, lus og møl; og regelmæssigt støvsugning indendørs for at reducere skadedyr som hus lopper, tæppe biller og husstøvmider.

Fælder

Fælder er undslippe-bevis enheder bruges til at fange større, mobil og aktiv skadedyr i et forsøg på at styre dem. Denne pest control teknik er effektive til større, aktive skadedyr, såsom egern, kanin, pocket gophers og fugle. Levende madding eller unbaited fælder bruges til at fange skadedyr, herunder pantry skadedyr, hvepse og fluer og gnavere. Kommercielt tilgængelige klæbrige fælder, såsom røde kugler, der ligner æbler kan bruges til at fælde voksen apple maddiker, mens madding fælder placeret underground kan fange modermærker. Fælder bruges bedst hvor skadedyr er til stede i ringe antal, i hvilket tilfælde mere end et par fælder kan effektivt kontrollere skadedyr.

Pesticider

Pesticider er stoffer eller en blanding af stoffer, ødelægge, hindre, afvise eller afbøde skadedyr, ifølge University of Minnesota forlængelse. De omfatter stoffer, der anvendes som vækstregulatorer, afløvning og desiccants. Pesticider, der anvendes til bekæmpelse af skadegørere omfatter kemiske insektbekæmpelsesmidler sæber og sprays, der handler om kontakt, gartneri olier anvendes direkte på soft-karrosseri insekter og dræbe af tilstopning insekt udvendige åbninger og vejrtrækning Spirakler og kemiske fødevarer lokkemad, der er mad materialer kombineret med en selektiv pesticid til at dræbe skadedyr på forbrug.

Temperatur

Kunstige manipulation af temperaturer omkring områder inficeret af skadedyr er en anden teknik, der anvendes til bekæmpelse af skadegørere. Underkaste skadedyr såsom klud møl, kan lus, mus og tæppe biller til ekstremt varme eller kolde temperaturer dræbe dem. Skadedyr fase, temperatur bruges og varigheden af eksponering i forbindelse med skadedyrsbekæmpelse kan bestemme tiden fra behandling til død og antallet af skadedyr dræbt. Temperaturer på under 32 grader Fahrenheit og over 104 grader Fahrenheit, men dræbe typisk pantry skadedyr, tæppe biller og tøj møl i alle faser af udvikling i løbet af minutter til timers eksponering.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com