Teknikker til maleri træpaneler

August 23

Teknikker til maleri træpaneler

Træpaneler var populære i halvfjerdserne, og en masse af det stadig forbliver i boliger i dag. Træpaneler kan gøre et rum vises mørke og små. I dag, er det meget mere vogue at have lys, åben, luftige rum i dit hjem; maling af paneler er en hurtig og billig måde at opnå dette mål. Der er et par teknikker, du kan bruge til at lyse op din vægge og skabe et helt nyt look.

Forberede paneler

Før du begynder dit projekt, Sørg for væggene er ren og vil tage på maling. Hvis dine vægge er splintery, eller har en blank finish, skal du slibe dem. Bruge et bælte sander, palme sander eller medium-sandkorn sandpapir og et stykke træ. Brug sandpapir til at udjævne ru overflader, fjerne splinter og slippe af med den blanke belægning, så træet bliver blød i malingen. Hvis paneler er et naturligt træ, som ikke behøver slibning, Sørg for det er rene og tørre, før du begynder.

Maleri

Male paneler med en primer først. Tint primer til farven på din maling eller lidt lysere, og du vil ikke brug for så mange frakker af maling. Primer sæler i farven på paneler, så det ikke bløder igennem din maling. Et tyndt lag primer burde være nok. Hvis primer eller maling pools op i dalene og begynder at dryppe, bare Børst malingen.

For at give paneler en helt malede look, du skal bruge to frakker af maling. Efter påføring af primeren, bør der ikke træ korn viser igennem. Maling af paneler, som du ville enhver anden væg.

At skabe en glat tekstur

Du kan udfylde dale i paneler og skabe en helt glat væg ved hjælp af træ fyldstof og en spartel. Sætte fyldstof på en 4-tommer spartel og tørre det ind i dalen. Tage ud de fleste af overskydende ved at trække kniven over putty; Det er okay at forlade det lidt fyldt. Tillad fyldstof til tørre, så sand det glat med en palme sander. Træ fyldstof skrumper normalt når det tørrer, så du kan have at gøre det igen. Når du er færdig, male som sædvanlig.

Ruder malingen

Brug en glasur over malingen til at give dine vægge et antik eller lagdelte udseende. Prøv forskellige ruder teknikker i en diskret sted at se hvilken en du gerne bedst. Male glasur over malingen, derefter tage en tør pensel og gå over område for igen at trække nogle af glasuren ud. En anden metode er at rulle glasur og derefter tørre det af med en knap-fugtig svamp. Du kan også bruge en ren klud til at sætte glasur på eller at udviske det efter du rulle det. Hver teknik giver dig en anderledes udseende, og alle er lette at udføre.

Kalkning af paneler

Det er nemt at peppe en dejlig, lys paneler. I denne teknik, træ finish er stadig synlige, men det vil have en meget lysere og renere udseende, og der er ingen grund til at prime eller male først. Mix 1/2 gallon af vand til 1 gallon af maling. Brug en blød, ren klud til at tørre maling i kornet af træ. Denne teknik er mere som polering end maleri. Når paneler er tørt, børste på en flad frakke af polyurethan.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com