Teknikker til marmorering

January 11

Teknikker til marmorering

Marmorering teknikker gengiver teksturen og udseendet af ægte marmor uden de høje omkostninger. Forskellige marmorering teknikker er til rådighed til at hjælpe dig med at opnå den ønskede virkning. Dit valg af marmorering teknik vil afhænge af dit budget, din materialer og det udseende, du ønsker at opnå.

Papir modellering

Papir modellering er meget enkel modellering teknik, hvor kunstneren skaber design og derefter overfører det til et ark papir. Papiret bruges derefter til at overføre marmorering design til den endelige overflade. Papir modellering er en populær teknik for begyndere og kan bruge mange forskellige forsyninger til at producere marmorering facade, herunder farveblyanter, akvarel maling, olie maling og endda barberskum.

Suminagashi

Suminagashi er en specialiseret papir marmorering teknik. Professionel kunstner Jane Dickinson forklarer i sin bog, "papir marmorering Kit: materialer, teknikker og projekter," at suminagashi blev først praktiseres af japanske Shinto præster i løbet af 1100-tallet. Præsterne anvendes blæk ved hjælp af en hestehår børste til en våd overflade og erobrede design med rispapir. Suminagashi menes at være den tidligste marmorering teknik udviklet.

Vernacular marmorering

Vernacular marmorering producerer et overdrevet og næsten uvirkeligt marmorering billede. Vernacular marmorering stammer fra Italien og blev først populære i England i 1500-tallet. Vernacular marmorering teknik opnås bedst ved hjælp af en blanding af akryl pigment og lak. Streger ved denne teknik er overdrevet og stiliseret.

Høflig marmorering

Høflig marmorering, ligesom vernacular marmorering, er en amalgam marmorering teknik, der inkorporerer forskellige metoder til at producere et elegant og særpræget udseende. Høflig marmorering tendens til at være mere raffineret end dialekt, men. Venerne er mindre udtalt og farvetoner har tendens til at være mere afdæmpet. Som et resultat, producerer høflig marmorering en mere realistisk marmorering facade end folkesprog modellering teknik.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com