Teknikker til Raking

December 21

Teknikker til Raking

Efterårsblade mister deres pragt, når de glider til jorden fordi – som de fleste boligejere kan bevidne-raking blade er måske den mest beskatte af værftet gøremål. Men disse ømhed og smerter kan lindres med nogle særlige teknikker til raking blade. Disse skridt omfatter valg af de rette redskaber og lære at gøre din rake udføre det meste af arbejdet. Også vil et par strækninger gå langt i at gøre dette job lidt mere tålelige.

Udstyr

De fleste mennesker er komfortable med en mid-size rake, der er omkring 24 inches lang, ifølge Seattle Times hjemmeside. En bredere rake genererer ekstra friktion med hver feje, og denne ekstra modstand tvinger dig til at arbejde hårdere. Håndtag længde er ikke en afgørende detalje, siger Seattle Times site. En typisk længde er mellem 48 og 54 tommer, og du kan kompensere ved gribende længere nede på håndtaget uden at miste pull. Kortere folk kan vælge et mindre håndtag uden at kompromittere deres personlige komfort. Vælg en ergonomisk rake, der minimerer dine bevægelser samt en rake med særlige greb. Og hvis du ved, du vil arbejde med våde blade, bruge en metal rake på grund af dens effektivitet i at trække gennem de klamme bunker.

Holdning

Flytte fødderne som du rake i stedet for resterende forankrede i ét sted, siger HomeownerNet hjemmeside. Holde dine fødder skulder-bredde fra hinanden som du bevæger dig. Træk din rake i en bagudrettet retning, og flytte med rake som du gå baglæns, mens du arbejder. Undgå at vride din kuffert eller bøje som du arbejdskraft. Holde bytte din rake mellem dine hænder til at forhindre overbelastning ene arm eller den ene side af kroppen. Bære handsker for at undgå vabler. Strække regelmæssigt af hælder bagud og derefter ved at hæve begge arme opad mod himlen. Stop regelmæssigt og drage fordel af disse hurtig pauser til at beundre den udendørs landskab. Webstedet Performance Fysioterapi tyder på at tage en tur før du rive blade samt sprede arbejde over flere dage.

Bortskaffelse

Rive dine blade i en trillebør eller blad poser, at huske at bøje knæene, når du løfter. Eller slappe af en plast roll eller tarp og skubbe blade på dens overflade, så du kan trække i stoffet til curbside for afhentning. Nogle moderne River har aftagelig scoops, der hjælper en boligejer at løfte blade i sække eller dåser. For barkflis foreslår sted din raked blade i din plantning senge, og blandes med kalk eller aske samt enhver græsafklip eller kviste, HomeownerNet hjemmeside. Lag snavs mellem hver fod af blade, og drej månedlige at sikre denne blanding forbliver fugtig. Undgå at tilføje blade til rose senge på grund af en svamp, der ødelægger roser, Seattle Times hjemmeside advarsler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com