Teknikker til reversibel grill

September 4

Teknikker til reversibel grill

Grill er brugt til at koge en række fødevarer, der med fordel forberedes på plane overflader med tør, endda varme. Elektrisk typer var de mest almindelige Grill i mange år, men i det seneste årti eller to, vendbar Grill med en glat og rillet side har fået fordel for deres alsidighed, nem rengøring og tilpasningsevne til brug på både gas og el komfur.

Glatte Side anvendelser

Den glatte side af en reversibel bageplade er almindeligt anvendt til at lave grillet ost sandwich og tilberede morgenmad fødevarer som pandekager, æg, bacon, skinke og pølse. Glat overfladen også viser sig perfekt sauterede udbenet kylling bud og lægger en flot brun finish på fransk toast uden at bruge store mængder af olie.

Rillet Side madlavning

Hvis du higer efter mad, der ser ud som om det var kogt på en grill uden fyres op udendørs apparatet, flip en bageplade og bruge den rillet overflade. Grøntsager, fisk, kød og fjerkræ brændt på den rillede side af bageplade beholde deres naturlige smagsstoffer og ser mere attraktive med grill mærker lavet af hot ribbede metal. Fedt og safter udgivet af maden falder ind under kanalerne og røg under tilberedningen, bibringe mad med ægte udendørs madlavning smag.

Varme procedurer

Varme reversible grill over medium varme til at grille kød og grøntsager, og teste dem for hotness ved overbrusning et par dråber vand på overfladen. Hvis dråberne dans på tværs af en bageplade, er det varmt nok til at ætse kød og gøre god grill mærker. Hvis du madlavning pandekager eller andre morgenmadsprodukter, bruge lavere temperaturer og teste temperaturen ved at koge en lille mængde af mad før du tilføjer alt til bageplade.

Materiale valg

Vendbar Grill er typisk lavet af støbejern, tunge gauge aluminium eller hård-anodiseret aluminium med glatte overflader eller belagt med nonstick materialer. Dem med nonstick overflader er mere følsomme over for høje heats, der kan kompromittere deres performance over tid. Vendbar grill skal være handwashed til at bevare deres finish.

Hints og Tips

Hvis bruger en reversibel bageplade på en gas-drevne stovetop, ikke fjern riste på brændere, som de sikkert suspendere bageplade over gas flammer. Påfør et tyndt lag af madlavning spray til reversibel grill, selvom de har nonstick overflader. Afløb marineret fødevarer godt før du sætter dem på bageplade at forhindre marinaden i fastholdelsen af overfladen. Beskytte overflader af grill ved hjælp af nylon, varme-tolerant silikone eller træ redskaber. Grundigt vaske begge sider af en bageplade, og lad det luft tørre for at undgå flareups under efterfølgende brug.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com