Teknikker til Stenciling møbler

February 22

Stenciling kan omdanne det overordnede udseende og stil af møbler. Stencils kommer i plast eller papir skabeloner. Du udfylde åbninger med maling ved hjælp af en stencil pensel. Vælg stenciler, der koordinerer med stil i rummet. For eksempel, arbejde brug geometriske figurer på møbler i et moderne rum eller prøv blomstermotiver mønstre eller rulle på møbler i en mere traditionel eller victoriansk værelse.

Vs. flere lag Stencils

En enkelt stencil giver et komplet billede når malet med en stencil. Billedet vises med små mellemrum mellem elementer i designet. Bruge flere stencils, også kendt som overlay stencils, når du ønsker at opnå en ægte, hånd-malede look. For eksempel, hvis du bruger en to-lags stencil sæt, som et billede af en person, det første lag vil give de grundlæggende skitse, mens andet stencil placeret over første malede billedet vil give større detaljer, såsom øjne og andre ansigtstræk, uden mellemrum mellem dele af billedet.

Grundlæggende Stenciling teknik

Tape stencil på stedet i møbler stykke med malerens tape. Dyp en stencil pensel i maling og slyng børsten på en paptallerken. Hvis det ikke føles tør, når du rører ved det, fjerne overskydende maling ved hjælp af en køkkenrulle. Ved hjælp af spidsen af stencil børste, anvende maling til de åbne sektioner på stencilen mens twirling pensel i små cirkler. Du vil udfylde åbninger helt. Alternativt, tryk stencil børsten gentagne gange på overfladen til en lysbrydende effekt. Før du fjerner stencilen, kontrollere, om rene linjer ved at fjerne et hjørne af den maler tape og løfte stencilen.

Stenciling med papir Doilies

For en simpel stenciling teknik, der ikke kræver maling og pensler, kan du bruge papir doilies og en bøde-punkt, farvede markør. Farve åbninger af dug med tusch i stedet for maling. Resultatet er en imponerende, udsmykkede mønster. Du kan også spore omkring de ydre kanter af dug til et mere indesluttet look. Brug den samme dug på flere stykker af møbler i det samme rum for et koordineret look.

Tilføjet rører

Pynte dit stencil arbejde ved at tilføje perler, kvaster, polstring trims, blonder, knapper eller decoupage. Alternativt kan du kombinere stempel og blæk designs eller frihånd maleri med dine stencil motiver for personlige og unikke stykker af møbler. Anvende en frakke eller to af vand-baserede fugemasse i en satin finish til at beskytte din stenciled designs. Undgå oliebaseret lak, da det har en tendens til gul over tid.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com