Tekstur maleri Tips

August 11

Texturering vægge kan gøres med en bred vifte af værktøjer, herunder børster og svampe. Typen af texturering du har skal afgøres af personlige præferencer, men også af nødvendighed i nogle tilfælde. Hvis en væg har pletter på det, der ikke kan løses, kan du tekstur det kan dække op eller skjule dem på forskellige måder.

Antikke tapet

For at skabe effekten af at have tapet uden faktisk at sætte det, alt du behøver er latex maling og en tapet pensel. Prøv at vælge en antik-farve maling, som guld. Denne tekstur ser bedst ud med guld og brune, fordi væggene er meningen for at se antikke. Male baggrundsfarven og lad det tørre. Derefter vand ned en latex maling, men sørg for det ikke er alt for tynd. Dyp penslen i latex maling og oprette korte strøg side til side, dyppe penslen i latex maling, som du går. Efter det første lag er tørt, Gentag dette flytte børste op og ned. Du vil stå tilbage med hvad der ligner antik tapet.

Læder Look

Bruge store plader af plast til at skabe look af læder på du vægge. For at gøre dette, male væggen uanset farve, du ønsker efter anvende en base coat og lade det tørre. Bruge farver, læder vil typisk være, da det er det look, du sigter efter, som brune, mørke nuancer af varme farver (rød, gul, orange) eller lys nuancer af cool farver (blå og lilla). Derefter sætte et stort stykke plastik dråbe klud over det. Gøre rynker i plast der passer til det udseende, du ønsker. Hvis du ønsker nogle dele af muren for at være mere defineret, skal du bruge en rulle så plasten går dybere i malingen.

Svampe

Til tekstur vægge med svampe, først male væggen med en tyk maling. Bruge en maling, der typisk masker over væggen pletter. Du kan bruge enten en regelmæssig svamp eller en svamp pensel. For at bruge den regelmæssige svamp, lige duppes det langs væggen. Hullerne i svampen vil skabe en tekstur langs væggen. Hvis du bruger en pensel, flip penslen så den flade side er på maling. Huller i en pensel er typisk mindre og vil gøre en subtil tekstur som et resultat.

Håndklæder

Brug håndklæder eller klude er en anden måde at tekstur vægge. Når du maler en base coat på væggen, rulle op et håndklæde så det er tynd, som en rotte hale. Derefter dyppe håndklæde i maling og roll håndklæde ned på væggen. Dette vil give væg masser af tekstur. Når du bruger denne teknik, skal du sørge for at ændre håndklæde ofte, fordi malingen vil bygge på dem. og dette vil mindske tekstur giver de efter et stykke tid. Vær opmærksom på hvor meget maling opbygge på håndklæde; Når det synes at have en masse, er det tid til at ændre den. Sørg for at bruge den samme slags håndklæder, fordi forskellige håndklæder vil variere i konsistens.

Knockdown

Du kan bruge knockdown tekstur, når en væg har et par ujævne områder; Dette vil præsentere en asymmetrisk, men tiltalende udseende. At skabe denne tekstur, spray gips fælles sammensatte på væggen. Dette vil skabe lille bump. Næste, tage en murske og let børste det over muren, så spidsen af bump er taget ud og udjævnes. Tillade dette tørre i ca en dag. Når det er tørt, kan du male det enhver farve. Først bruge en rulle til at dække de fleste af væggen i en lille del, så gå tilbage over det med en pensel til at udfylde umalet områder. Glat det over igen med rullen før du flytter ind på i næste afsnit.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com