Tekstur pistol instruktioner

February 16

Appelsinskal væg tekstur tilføjer dybde til de indvendige vægge af dit hjem. Anvende væg tekstur på gipsvæg kræver en tekstur pistol. Tekstur kanoner bruge lufttryk til at tvinge fælles sammensatte eller forblandet tekstur sammensatte gennem en dyse. Udveksle dyse tip justerer størrelse og tæthed af sprøjtede tekstur. Korrekt brug og rengøring tekstur pistol sikrer, at du med held tekstur din indvendige vægge.

Instruktioner

•Pour to Potter rent vand i en fem gallon spand af fælles sammensatte. Bland vand ind i fælles sammensatte med en blanding af padle knyttet til en 3/8-tommer bore motor. Fortsætte blanding indtil ingen klumper tilbage i blandingen, tilsæt yderligere vand, hvis nødvendigt.

•Skru slange stik cap på bunden af tekstur pistol. Drej slange stik cap med uret for at hånd spænd hætten. Juster den notching hopper base med hakket beliggende på havnen hopper. Skubbe hopper til sædet det på tekstur pistol. Rotere hopper for at placere den materielle fyld åbning mod dyse til loft applikationer eller mod bagsiden af pistolen til væg applikationer. Spænd hopper klemmen.

•Vælg en applikator spids, der skaber det ønskede mønster. Indsæt spidsen i slutningen af tekstur pistol. Åbne luft ventil. Tilslut en kompressor flyselskab til luftindtaget af tekstur pistol. Drej på kompressoren. Justere luft kompressor ventil for at indstille tryk mellem 30 og 40 PSI.

•Fyld hopper med den tyndet fælles sammensatte.

•Hold spidsen af tekstur pistol tolv til tyve-fire inches fra overfladen af væggen eller loftet. Trække på aftrækkeren for at sprøjte tekstur på væg eller loft. Justere tykkelsen af tekstur ved at øge eller reducere lufttrykket eller ændre konsistens tip.

•Pour ubrugt fælles sammensatte i en egnet beholder. Ren alle pistol dele med rent vand.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com