Tekstureret loft ideer

January 15

Tekstureret loft ideer

Når du installerer et nyt loft, er der ingen grund til at forlade loftet helt glat, medmindre det appellerer til dig. Tekstureret lofter tilbyder værelser mere visuel variation, og mange tekstureret loft ideer er tilgængelige til at vælge fra. At finde den rigtige konsistens for dit loft kan hjælpe dig med at definere udseendet af rummet.

Knockdown tekstur

Opnå et knockdown tekstur ved at spraye loftet med en maskine, der blæser tekstur sammensatte på loftet i form af bittesmå pellets. Efter sprøjtning pellets ind på loftet, bruge en bred-fælles kniv for at banke dem ned, efterlader en hård, flad overflade, hvor piller var. Denne metode giver en uregelmæssig effekt på tværs af hele loftet.

Popcorn tekstur

Popcorn tekstur er opnået ved hjælp af en luftslange til slag tekstur sammensatte ind på loftet, som skaber en meget ru, stenede overflade på drywall og er også en god måde at skjule eventuelle mangler i loftet. Hvis du er interesseret i en lille smule af gnistre eller visuelle sort, kan du overveje at tilføje nogle glitter til fælles sammensatte før sprøjtning det ind på loftet.

Kæmmet tekstur

For en kæmmet tekstur, anvende tekstur sammensatte til loftet, og brug en metal tekstur kam til swirl tekstur omkring. Du kan vælge at gøre et gentagne mønster ved hjælp af kammen, eller du kan vælge for at gøre det mere asymmetrisk. Enten valget kan producere en attraktiv, individualiseret loft tekstur.

Troweled tekstur

For en troweled tekstur, blot anvende tekstur sammensatte med en murske og ikke med en sprøjte eller en rulle. Tilføje glitter eller sand til sammensat at give det mere sparkle eller mere tekstur. Den primære appel af denne look er dens naturlige uregelmæssighed.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com