Tema kreative ideer til dit soveværelse

September 15

Forvandle et kedsommeligt soveværelse til et sted, hvor du føler du er på ferie. Lounge på en sandstrand, omgivet af palmer svajende i vinden. Måske du er en true-blue cowboy og ønsker at hænge din hat på en Western-tema væg. Få dine kreative safter flyder, og vælg et tema til dit soveværelse. Her er ideer til at få dig i gang.

Rustik Retreat

Hvem siger du skal gå til et afsides hytte i skoven at nyde udendørslivet barske skønhed? Forvandle dit soveværelse til en rustik retreat. Indrette rummet med forrevne log eller fyrretræ møbler. Brug jordiske farver, såsom rød, brun, skov grøn, sort og creme i din indretning. Pryde dit soveværelse med skov venner, som bjørne, elge og rådyr. Drapere din seng i en hyggelig rustik-tema Talsmanden og putte i for en fredelig nat i skoven. Bare pas på bjørnene, der kan stoppe i for et besøg.

Ø flugt

Dekorere dit værelse med frodige palmer, bambus og masser af lyse blomster. Du vil føle som om du har trådt ind i et tropisk paradis. Hænge bambus nuancer på vinduerne. Pryde hylder og borde med muslingeskaller. Hænge ø-tema vægkunst på væggen - eller, male eller stencil tropiske scener lige på væggen. Masser af sengetøj, møbler og tilbehør er til rådighed til at købe for at fuldføre din ø flugt. På fanimation.com, kan du endda købe en ventilator i loftet, formet som palm blade.

Secret Garden

Bringe skønhed af en blomsterhave inde i og Opret en hemmelige haven soveværelse. Om du kan lide lyse gule solsikker, pink og lavendel tulipaner eller farverige roser, oprette en farvepalet for dit værelse fra dine foretrukne blomst buket. Pryde rummet med have-møbler, såsom wicker eller stang jern. Drapere silke vedbend på hylderne og omkring vinduesrammer. Stencil blomster på væggen og hvide træmøbler. Top sengen med en blomstret sengetæppe og en masse koordinerende pyntepuder.

Vilde Vesten

Howdy, pardner. Sætte på din cowboyhat og gør dig klar til at designe en Wild West soveværelse. Vælg sydvestlige farver til dit soveværelse, såsom rød, orange, turkis, grøn og brun. Indrette rummet med rustikke træmøbler eller stykker med en vestlige tema. En ægte cowboy accent tabel, gå til BedroomFurniture.com og købe skjulte skatte gamle Western riffel Accent tabellen. Hænge cowboy hatte, hestesko, billeder af vilde Vesten scener og gamle træ tegn på væggen. Tilføje et strejf af sjov måde med en cowboy boot lampe. Hænge denim gardiner på vinduerne og dot værelse med ørken-elskende planter, såsom kaktus.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com