Temperaturkrav til køleskabe

December 19

Temperaturkrav til køleskabe

Temperaturerne er kritisk, når holder maden sikker at spise. Køle bremser væksten af mug og bakterier, så maden kan opbevares sikkert at spise. Den maksimale tid, mad bør holdes ved stuetemperatur er to timer, og der er at skubbe kuvert, især for nonacidic fødevarer, der kan begynde at forkæle så snart de begynder at køle.

Kølerummet

Køleskabet skal opbevares ved temperaturer under 40 til langsom bakterievækst. Temperaturerne varierer i kølerummet da kold luft falder og varm luft stiger. Kød skal opbevares på bunden rack af køleskabet lige over den vegetabilske rum. Hvis hylden er ikke fast, eller der er ingen lip på det til at holde kød safter fra siver ud i grøntsager og frugt skuffer, kødet skal opbevares på en tallerken, pan eller i en tætsluttende plastpose, så det ikke forurener andre fødevarer.

Lagring af drikkevarer på den øverste eller midterste hylder vil holde dem fra frysning. Undertiden er køleskabe koldere tæt på bagsiden, især på den nederste hylde, så mad, ikke bør fryse, gerne friske produkter, bør holdes væk fra dette område.

Døren temperaturer

Køleskabsdøren er det varmeste sted i køleskabet, der gør det idé for opbevaring af høj syre fødevarer eller fødevarer med en meget lang holdbarhed, ligesom ketchup, pickles, oliven, salat dressinger, der indeholder eddike; marmelade og gelé; og grill eller soja saucer.

Fryser

Mad stopper voksende bakterier på 0 grader, og frysere skal holdes på 0 eller nedenfor. Mens frostvarer varer lang tid, kan kvalitet, konsistens, smag eller farve forringe gør det ubrugelig eller ubehageligt at spise. Undertiden indsamle iskrystaller på mad, der har været frosset. Disse krystaller kan eller kan ikke ændre smagen af mad.

Termometre

Placere et termometer i fryserum og køleskabet vil sikre dig, at dit køleskab holder maden kold nok til at undgå fordærv. Ringer om køleskabe kun give et skøn over hvor koldt mad er. Alle madlavning termometer, der læser lave temperaturer vil måle temperaturer inde.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com