Temperaturregulering i en Montgomery Ward kummefryser

September 30

Montgomery Ward kummefrysere blev fremstillet af Frigidaire og er designet til langvarig opbevaring af letfordærvelige varer. I modsætning til en traditionel standalone fryser har toppen af en kummefryser en dør, der kan løftes. Styring af temperaturen inde i kummefryser er især vigtigt, at elementer i fryseren ofte er beregnet til at blive gemt i en lang periode.

Temperatur drejeknappen

En Montgomery Ward fryser temperaturen kan justeres ved at dreje en roterende urskive. Skiven har flere indstillinger, der navngives numerisk. Tal spænder fra lav til høj, med lavt antal korrelerede at varme temperaturer og høj numre til kolde temperaturer.

Tæt forsegling

At holde den fryser døren lukket når du ikke fjerner elementer fra eller placere genstande i fryseren sikrer, at apparatet køler og fryser lagrede emner korrekt. Hvis døren forbliver åben, undslipper kold luft fra rummet, forårsager elementer til optøning.

Døren segl

Fryseren har en gummipakning der omgiver hele omkredsen af døren. Dette segl er komprimeret under dørens vægt når døren er lukket, danner en lufttæt forsegling. Som en fryser aldre, bryder dens døren segl ned, som kan tillade kold luft at undslippe og varm luft ind i brystet. Erstatte forseglingen er nødvendigt at gøre apparatet lufttæt igen. Døren segl eller pakning, er sikret med flere plastklemmer.

Kompressor, fordamper og kølervæske

En Montgomery Ward fryser er afhængig af en kompressor og fordamper køle fryseren korrekt. Fryseren er køles af fordamper spoler, som fordamper i appliance kølemiddel eller kølervæske. Fordampning processen absorberer en stor del af varmen, og at processen køler fryseren. I gasformig tilstand, flytter kølevæske til kompressoren, hvor det er konverteret tilbage til en væske, og processen gentages. Hvis det fordamper eller kompressor mislykkes, cool fryseren bliver ikke korrekt, hvis overhovedet. Disse komponenter ikke er brugbar af ejeren af typiske fryser og kræver en servicetekniker til at diagnosticere og reparere deres problem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com