Teorien om gulvvarme

October 27

I "The elementer af fysik," udgivet i 1906, videnskabsmand Silas Ellsworth Coleman bemærkes, at "... latente varme og strålevarme... er udpræget vildledende, for hverken er varme på alle." Varmen var historisk målt på energi, der kræves til at hæve temperaturen af vandet. Moderne videnskabelige teori definerer varme som en måleenhed for energi. Strålingsenergi defineres af US Energy Information Administration som "Energi, der overfører fra sin kilde i alle retninger."

Videnskaben

Strålevarme er typisk fastsat i tre måder: varme flyttet af cirkulerende luft (kaldet konvektion varme), lede luften gennem en enhed som et rør eller opvarmning kanal (kaldet overledning), eller ved at lade varmen at overføre gennem en strålende proces. Varmeoverførsel er målt i energienheder herunder British Thermal Units (BTUs), joule (J), kilojoules (kj), ergs, kalorier (cal), kilokalorier (kcal) og Newton-meter (Nm). Ligning Q = - hA (T s--T) bruges af forskere til at beskrive varmeproduktion ved at kigge på de negative varme overførsel koefficient ganget med området og ændringen i overfladen af et bestemt sted hvor målingen blev taget. For den trinvise matematik bruges til at måle strålevarme, se University of Arizona varme overførsel netstedet opført under "Ressourcer."

Passive og aktive strålevarme

Strålevarme gemmes ikke, når dens kilde ophører med at producere. Den største kilde til naturlige strålevarme er solen. Varmen kan mærkes under direkte sol, og det føles varmt i skyggen, når den omgivende luft er også opvarmet. Naturlig opbevaring for strålevarme omfatter keramiske fliser eller metalplader. Straalende opvarmet fliser kan holde på varmen for timer i brug efter kilden er ikke længere tilgængelig. Metal gennemfører varmen hurtigere, men det også frigiver det hurtigt, gør det mindre ønskeligt for strålevarme opbevaring.

Vandbaseret gulvvarme

Strålevarme fungerer mere effektivt når det kombineres med et medium effektivt overføre varmen. Systemer for tidlig indarbejdet hydronic (flydende) teknologi til at fordele varmen på grund af de lave omkostninger, effektivitet og det faktum, at opvarmet vand var allerede pumpet ind i hjem køkken og badeværelser. Installation af ekstra vandledninger til hydronic opvarmning var en minimal yderligere udgift.

Rundsendt strålevarme

Da naturlige strålevarme er følte kun når i direkte linje af varmekilde, kaldes en "inaktive" processen. Hjem strålevarme enheder kræver en blæser eller fan til at cirkulere varmen i hele lokalet. Samlere af solenergi bruge andre medier til at overføre varmen indsamlet. Vandet bruges typisk, fordi det kan oplagres i isolerede enheder skal bruges senere. Det varme vand kan også blive rundsendt i rør i vægge eller gulve til at give rummet varme til både bolig- og kommercielle applikationer. Fliser er et andet medium bruges til at indsamle varme. Om opvarmet af solen eller kunstige varme kilder såsom elektriske ledninger eller naturgas flammer, frigive fliserne gradvist varme som fliser cool.

Teori anvendes

Strålevarme var bredt accepteret som en varmekilde før første verdenskrig, især i Europa, hvor mange nye boliger blev bygget ved hjælp af den nye teknologi. Hjem bygning i USA indgår et betydeligt antal enheder indbygget gulvvarme. Bemærkede arkitekter, såsom Frank Lloyd Wright bruges strålevarme udelukkende til hjem-varme designs. Solar absorberende keramiske fliser blev inddraget som en del af tidlige spansk hjem design i det sydvestlige USA. Ifølge "din Solar House," en 1947 undersøgelse af tidlig sol hjem, der blev redigeret af Maron J. Simon, kaldes denne metode til at indfange strålevarme i Mexico en "portal."


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com